Ένγκελς: «Όνειρο να παίζω κόντρα σε Μέσι και Σουάρες»

Ένγκελς: «Όνειρο να παίζω κόντρα σε Μέσι και Σουάρες»

Gazzetta team
Ένγκελς: «Όνειρο να παίζω κόντρα σε Μέσι και Σουάρες»

bet365

Ο Μπιόρν Ένγκελς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, για την εθνική ομάδα του Βελγίου και τις λίγες πιθανότητες που έχει-όπως θεωρεί ο ίδιος-να βρίσκεται στο Μουντιάλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο sportmagazine.levif.be :

Για τις αναμετρήσεις με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα: «Οι περισσότερες ομάδες που αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα κλείνονται. Οι Έλληνες ξέρουν να παίζουν άμυνα, υπάρχουν περισσότερες μονομαχίες σε σχέση με το Βέλγιο. Με τη Γιουβέντους έκανα 6 ράμματα μετά από μια εναέρια μονομαχία με τους Κιελίνι και Σάντρο. Δεν αξίζαμε να χάσουμε στο Τορίνο. Το καλύτερο αποτέλεσμα μας είναι η ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα. Μετά από πέντε χρόνια τους κρατήσαμε χωρίς να σκοράρουν σε ματς ομίλων στο Champions League. Παίξαμε πολύ καλά, ήμουν χαρούμενος με την απόδοση μου, ο κίνδυνος κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι οι κάθετες πάσες στα κενά, έκοψα πολλές από αυτές με τάκλιν. Είναι ένα από τα highlights της καριέρας μου αυτό το παιχνίδι. Μετά τον τραυματισμό που είχα προ διετίας και φοβήθηκα για την καριέρα μου, το να παίζω απέναντι σε επιθετικούς όπως οι Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ντόουγκλας Κόστα, Ιγκουαΐν, Μέσι και Σουάρες ήταν ένα όνειρο. Απλά φανταστικό».

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ντόρτμουντ – Σάλκε με 0% Γκανιότα* στη Novibet. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Για την Εθνική Βελγίου: «Νομίζω πως έχω πολύ λίγες πιθανότητες να συμμετέχω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα δούμε τι θα συμβεί αλλά η εθνική ομάδα δεν είναι το μεγαλύτερο όνειρο μου. Όταν ήμουν στην Μπριζ πάντα έδινα προτεραιότητα στον σύλλογο μου και επέλεξα να παίξω το ματς τίτλου κόντρα στην Άντερλεχτ τραυματίας, με την θλάση στη βουβωνική χώρα να μου προκαλεί μεγάλο πόνο. Χειροτέρεψε η κατάσταση μου και δεν μπόρεσα να διεκδικήσω μια θέση στην αποστολή της εθνικής για το Euro της Γαλλίας.

Δεν μπορώ να κοντράρω παίκτες όπως ο Κομπανί, ο Αλντερβάιρελντ ή ο Βερτόνχεν. Είναι σε μεγαλύτερο επίπεδο από εμένα. Το σημαντικότερο τώρα είναι πως νιώθω ότι έχω επανέλθει σε υψηλά στάνταρ και αυτό είναι που ήθελα. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό δεν ήμουν στο 100%, αλλά κόντρα σε ΠΑΟΚ, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσα την πρόοδο μου, αισθάνομαι καλά και κοιτάζω το μέλλον με αισιοδοξία».

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Μερικοί άνθρωποι αντιμετώπισαν την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό ως πισωγύρισμα στην καριέρα μου γιατί είχα πει πως η Αγγλία είναι το όνειρο μου. Ήμουν νέος και με θεώρησαν υπερόπτη επειδή τόλμησα να πω ότι ονειρεύομαι την Premier League. Η ομάδα τότε έπαιζε άσχημα, αλλά έδειχναν εμένα και μου ασκούσαν κριτική για αυτή τη δήλωση μου. Τι έπρεπε να πω όταν με ρώτησαν για τις φιλοδοξίες μου; Ότι θέλω σε όλη μου τη ζωή να παίζω στο Βέλγιο; Δεν είχα το δικαίωμα να κοιτάζω ψηλότερα;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα