Δοκιμασία στο Περιστέρι για τον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Δοκιμασία στο Περιστέρι για τον Παναθηναϊκό

bet365

Στο Περιστέρι θα είναι στραμμένα τα βλέμματα με τον δεύτερο Ατρόμητο να φιλοξενεί τον μισό Παναθηναϊκό. Στα άλλα ματς της 12ης αγωνιστικής ο ΠΑΣ Γιάννινα περιμένει την Ξάνθη για να επιστρέψει στις νίκες, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την Λαμία.

Ο Ατρόμητος μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων. Οι «πράσινοι» οι οποίοι δεν έχουν ακόμα νίκη εκτός έδρας θα πάνε στο Περιστέρι με πολλά προβλήματα αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τους Μολέδο, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον και Λουτσιάνο, ενώ στα ευχάριστα είναι η επιστροφή του Τσάβες. Από την άλλη, στους γηπεδούχους επιστρέφουν οι Ουάρντα, Γιαννούλης και Χατζηισαϊας.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ντόρτμουντ – Σάλκε. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Νωρίτερα, στην Ριζούπολη, Απόλλων και Λαμία σε ένα ραντεβού από την Football League διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τον νικητή να κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή.

Τέλος, στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής, ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τυην γκέλα επί του Παναιτωλικού θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην Ξάνθη. Οι Ηπειρώτες είδαν τον Χαλκιαδάκη να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού και να θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα, την ώρα που η Ξάνθη πάει στα Γιάννενα με προβλήματα, αφού για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται οι Μπρίτο, Καμαρά, Μπαξεβανίδης και Τριάδης, ενώ σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο επιστρέφει ο Λισγάρας.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (25/11)
ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη (15:00, NS3)
Απόλλων - Λαμία (17:15, NS1)
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός (19:30, NS2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα