Από τις 11 έως τις 5.30 εισιτήρια για το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός το Σάββατο

Gazzetta team
Από τις 11 έως τις 5.30 εισιτήρια για το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός το Σάββατο

bet365

Τις ώρες τις οποίες θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της Θύρας 2 την ημέρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι την ημέρα του αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ θα ισχύσουν οι εξής ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ντόρτμουντ – Σάλκε. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το εκδοτήριο της Θύρας 2 θα ανοίξει από τις 11.00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα ενώ τα εκδοτήρια των Θυρών 4 και 7 θα λειτουργήσουν από τις 17.30 μέχρι και την έναρξη.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα πραγματοποιείται έκδοση εισιτηρίων διαρκείας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα προσφέρει όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα