Ο Λεμονής ζητάει σοβαρότητα και προσοχή με Κέρκυρα

Gazzetta team
Ο Λεμονής ζητάει σοβαρότητα και προσοχή με Κέρκυρα

bet365

Ο Τάκης Λεμονής αξίωσε και την Παρασκευή μεγάλη σοβαρότητα και συγκροτημένη και πειθαρχημένη εικόνα με την Κέρκυρα από τους παίκτες του. Μπορεί να ξεκινήσει ο Ζιλέ αντί του Οφόε.
Ο Έλληνας κόουτς δεν σταματάει να λέει στους παίκτες του πόσο σημαντικό είναι το ματς στην Κέρκυρα. Ότι πρέπει να δείξουν μεγάλη σοβαρότητα, προσοχή και την ανάλογη εικόνα σε ένα ακόμα παιχνίδι με... παγίδες και δυσκολίες καθώς οι Φαίακες είναι ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιά στις αντεπιθέσεις. Στα της 11άδας ο Λεμονής δεν ήταν ακόμα σίγουρος για τον Οφόε για βασικό. Ίσως πάει ο Ζιλέ για βασικός. Τις τελικές του αποφάσεις για την 11άδα μπορεί να τις πάρει ακόμα και την Κυριακή ανήμερα του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα