«Δεν ασχολούμαστε με τα προβλήματα του Παναθηναϊκού»

«Δεν ασχολούμαστε με τα προβλήματα του Παναθηναϊκού»

Gazzetta team
«Δεν ασχολούμαστε με τα προβλήματα του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο Κάναντι τόνισε πως όλοι στον Ατρόμητο «κοιτάνε» την ομάδα τους και όχι σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αυριανός τους αντίπαλος
Στον Ατρόμητο εστιάζει ο Κάναντι ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό και όχι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι». Αυτό τόνισε ο Αυστριακός τεχνικός στη NOVA, όπου και σχολίασε πως όλοι πλέον καλούνται να ξεχάσουν την αναμέτρηση της Τούμπας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τον Στρούγγη: «Εχει δουλέψει πολύ. Μπορούσε να παίξει και ως μπακ, όπου δεν είχαμε τον Γιαννούλη. Εβαλε το γκολ που άξιζε. Ηταν μία θετική έκπληξη. Μένει να αποδείξει αν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο. Ακόμη δεν είναι στο επίπεδο π.χ. του Γιαννούλη ή του Κυβρακίδη. Ομως δουλεύει κάθε μέρα και πιστεύουμε πως θα μπορεί να ανταποκριθεί.
Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Δεν ασχολούμαστε άλλο με αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις αποφάσεις του διαιτητή. Πρέπει να να τις δεχθούμε. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε. Συνέβη με Απόλλων, Λάρισα και ΠΑΟΚ (σ.σ. να προηγηθεί ο Ατρόμητος και μετά να δεχθεί γκολ). Κοιτάζουμε να συνεχίσουμε. Θέλουμε να εξελιχθούμε ακόμη περισσότερο. Οχι μόνο με τους νέους παίκτες. Εχουμε περιθώρια βελτίωσης
Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Είναι ένα σημαντικό θέμα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός., αλλά είναι δικό του θέμα. Εμείς προετοιμαζόμαστε πολύ σκληρά και εστιάζουμε μόνο σε αυτό. Δεν ασχολούμαστε με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ποιος παίξει και που ή αν έχει πληρωθεί ή όχι, Εμείς κοιτάμε τη δική μας δουλειά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα