Πιθανότητα για παρουσία Μαρινάκη - παικτών στη Μάνδρα

Πιθανότητα για παρουσία Μαρινάκη - παικτών στη Μάνδρα

Δημήτρης Τομαράς
Πιθανότητα για παρουσία Μαρινάκη - παικτών στη Μάνδρα

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με παίκτες της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού ενδέχεται να βρεθούν το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Μάνδρας και στο πλευρό των πληγέντων συνανθρώπων μας.

Ο κ. Μαρινάκης με παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού υπάρχει πιθανότητα να είναι στη Μάνδρα το πρωί του Σαββάτου. Με αυτόν τον τρόπο θα δει τις εργασίες που γίνονται από την πλευρά των Πειραιωτών για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που περνάνε δύσκολα.

Ο Ολυμπιακός έτσι και αλλιώς όλες αυτές τις ημέρες δείχνει εμπράκτως την στήριξή του και με κάθε τρόπο προς τους πληγέντες της συγκεκριμένης περιοχής. Εδώ και πάνω από μία εβδομάδα με συνεχείς δράσεις και βοήθεια σε υλικό, κουβέρτες και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί δίνει το παρών στη Μάνδρα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων των κατοίκων της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα