Ταπόκο: «Θα μας τονώσει ψυχολογικά»

Gazzetta team
Ταπόκο: «Θα μας τονώσει ψυχολογικά»

bet365

Ο μέσος του Πανιωνίου σχολίασε πως οι «κυανέρυθροι» καλούνται κόντρα στον ΠΑΟΚ να δείξουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο
Για το ματς με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί, αλλά και τα όσα συνέβησαν τελευταία στον Πανιώνιο, μίλησε ο Ταπόκο στην κάμερα της NOVA.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: “Είναι σημαντικό παιχνίδι, μετά την ήττα από την Ξανθη η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ έρχεται την κατάλληλη στιγμή, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανακάμψουμε, να βρεθούμε και πάλι στο σωστό δρόμο, εάν καταφέρουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα ή τουλάχιστον να έχουμε θετική εικόνα μπροστά στο κοινό μας, αυτό θα μας τονώσει ψυχολογικά για τη συνέχεια της σεζόν”.
Για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που έχει στο φετινό πρωτάθλημα: “Η αλήθεια είναι πως μετά τους αγώνες για το Europa League, δεν είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής, στην αναμέτρηση με την Ξάνθη ο προπονητής με εμπιστεύτηκε εκ νέου, κάτι που με χαροποίησε, αυτό που με απασχολεί πλέον είναι το μέλλον, ό,τι συνέβη ανήκει στο παρελθόν, εύχομαι να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, για να δείξω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα, από εκεί και πέρα ας δούμε τι θα φέρει το μέλλον”.
Για το θέμα που προέκυψε με τον Μασούντ και τον Οικονόμου: “Όλοι εξεπλάγησαν με αυτή την εξέλιξη, πρόκειται για δύο πολύ καλά παιδιά. Όλοι στα αποδυτήρια τους εκτιμούν, ο Μασούντ είναι φίλος με όλους, ουδέποτε είχε δημιουργηθεί πρόβλημα. Είναι καταστάσεις που βιώνουν όλες οι ομάδες, αυτό που προέχει είναι το μέλλον. Πρέπει να αφοσιωθούμε στα επόμενα ματς, με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, είναι σπουδαίες αναμετρήσεις, ελπίζω να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα