Το μεγάλο ευχαριστώ της ΑΕΚ!

Gazzetta team
Το μεγάλο ευχαριστώ της ΑΕΚ!

bet365

Με ανακοίνωσή της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρεται σε όσους στηρίζουν την προσπάθειά της στο ματς με τον Πλατανιά και συνεισφέρουν με τη συμμετοχή τους...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους όσοι έχουν ήδη συναινέσει στο αίτημά μας και κατά συνέπεια έχουν συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του κόστους διεξαγωγής του αγώνα της προσεχούς Δευτέρας με τον Πλατανιά, έτσι ώστε όλες οι εισπράξεις από την πώληση των εισιτηρίων να δοθούν στους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας της Δυτικής Αττικής.

Συγκεκριμένα οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ»:

-Στη Διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου αλλά και στο Σωματείο Εργαζομένων του ΟΑΚΑ, που ταυτίστηκαν μαζί μας ως προς τον ιερό σκοπό του αγώνα
-Στην εταιρία Brinks Hellas Security για την προσφορά του προσωπικού για την ασφάλεια του αγώνα
-Στην εταιρία Ticketmaster που το δικό της ποσοστό από των πώληση των εισιτηρίων μέσω του δικτύου καταστημάτων COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ το παρέχει υπέρ του κοινού σκοπού
-Στην εταιρία Lost Production που θα παράσχει δωρεάν τις υπηρεσίες της στον αγώνα
-Στον υπεύθυνο καθαρισμού του γηπέδου, κ. Βλαδίμηρο Μιχαηλίδη
-Σε όλους τους συνεργάτες υποδοχής, ταξιθεσίας, έκδοσης εισιτηρίων και όλους όσοι θα εργαστούν αμισθί την προσεχή Δευτέρα

Και φυσικά ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που με τη σειρά τους ανταποκρίνονται θετικά και με προθυμία στη μαζική αγορά εισιτηρίων, αλλά και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και όχι μόνο και έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριό τους για την είσοδό τους στο Ολυμπιακό Στάδιο προκειμένου να καλύψουν τον αγώνα.

Το ίδιο ισχύει και για τους Συνδέσμους Φιλάθλων μας σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι οποίοι προμηθεύονται μαζικά εισιτήρια, έστω κι αν δεν πρόκειται να βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Οφείλουμε επίσης ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στη διοίκηση της ομάδας του Πλατανιά, η οποία από μόνη της παραιτήθηκε του δικαιώματος παροχής προσκλήσεων για τον συγκεκριμένο αγώνα και ζήτησε την είσοδο με εισιτήριο όλων των ανθρώπων αλλά και φιλάθλων της που θα τον παρακολουθήσουν.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επαναλαμβάνει την έκκλησή της στους φιλάθλους της για την ανταπόκρισή τους, εκφράζοντας παράλληλα τη σιγουριά της για την άμεση ευαισθητοποίησή τους υπέρ του ιερού σκοπού, αφού οι έννοιες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς είναι ταυτόσημες με την ομάδα μας και αποτελούν συστατικά χαρακτηριστικά της ίδρυσής της.

Επαναλαμβάνουμε ότι στο συγκεκριμένο αγώνα και εξαιτίας του ιδιαίτερου σκοπού, αλλά και της καθολικής στόχευσης σύσσωμης της κιτρινόμαυρης οικογένειας για την απόλυτη επιτυχία του εγχειρήματος, δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και ζητάμε για μία ακόμα φορά την κατανόηση των φιλάθλων μας για την όποια ταλαιπωρία τους δημιουργούμε. Εκτιμάμε ότι προέχει η συμμετοχή όλων μας για την όσο περισσότερη βοήθεια και ανακούφιση μπορούμε να προσφέρουμε στους πληγέντες συμπολίτες μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα