Συνεισφορά καθημερινή και με κάθε τρόπο ο Ολυμπιακός (pics & vid)

Συνεισφορά καθημερινή και με κάθε τρόπο ο Ολυμπιακός (pics & vid)

Συνεισφορά καθημερινή και με κάθε τρόπο ο Ολυμπιακός (pics & vid)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει αδιάκοπα να στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας, στην πολύπαθη περιοχή της Μάνδρας Αττικής. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Από την πρώτη στιγμή, κατά την οποία ο Ολυμπιακός έσκυψε πάνω από το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής, η εντολή του κ. Μαρινάκη ήταν ότι η βοήθεια προς τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες δεν θα σταματήσει, για όσο διάστημα και αν χρειαστεί. Για όγδοη ημέρα, λοιπόν, ο Ολυμπιακός ήταν παρών στην περιοχή, βοηθώντας εμπράκτως, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη. Και την Παρασκευή συνεχίστηκαν οι καθαρισμοί σπιτιών, δρόμων, υπογείων και διαφόρων σημείων σε γειτονιές της περιοχής, με τα μηχανήματα τα οποία έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός, σε συνεννόηση και συνεργασία πάντα με την Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας κα. Ιωάννα Κριεκούκη. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί όμως, είναι ότι οι ενέργειες καθαρισμού που συνεχίστηκαν και σήμερα, επεκτάθηκαν και στο κεντρικό αντλιοστάσιο πόσιμου νερού, στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.
 
Ο επικεφαλής της όλης επιχείρησης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη και το Καραϊσκάκη, ήταν και πάλι δίπλα στους πλημμυροπαθείς. Για να τους ανακουφίσει, να τους δώσει κουράγιο και να τους προσφέρει ελπίδα, στην πιο κρίσιμη και δύσκολη στιγμή. Να παρέχει έμπρακτη στήριξη, δίνοντας εργαλεία, έτσι ώστε να συνδράμουν στον καθαρισμό των σπιτιών τους από τις λάσπες που «έπνιξαν» τα πάντα.
 
Πολλά φορτηγά και bobcat τα οποία έχει διαθέσει από την πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός, ήταν για ακόμα μία ημέρα εκεί δουλεύοντας πυρετωδώς. Και θα συνεχίσουν να είναι για όσο διάστημα χρειαστεί. Η προσπάθεια συνεχίζεται και θα συνεχιστεί.
 

Best of internet