Πρίγιοβιτς: «Δύσκολη στιγμή με Ιβιτς, δεν ξέραμε τίποτα για Στανόγεβιτς»

Πρίγιοβιτς: «Δύσκολη στιγμή με Ιβιτς, δεν ξέραμε τίποτα για Στανόγεβιτς»

Gazzetta team
Πρίγιοβιτς: «Δύσκολη στιγμή με Ιβιτς, δεν ξέραμε τίποτα για Στανόγεβιτς»

bet365

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην απομάκρυνση των Ιβιτς και Στανόγεβιτς από τον πάγκο του «Δικεφάλου» το ταραγμένο καλοκαίρι που μας πέρασε...

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Γουέστ Χαμ – Λέστερ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στη σερβική εφημερίδα «Mondo», ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε μεταξύ άλλων και για τις αλλαγές προπονητών στον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού.

«Ηταν μια δύσκολη στιγμή για μένα η αποχώρηση του Ίβιτς. Επέμεινε στην απόκτησή μου, αν και πριν δεν είχαμε ποτέ συναντηθεί. Όταν έφυγε, μου έδωσε το χέρι και μου είπε ότι εκπλήρωσα απολύτως την εμπιστοσύνη που έδειξε σε μένα. Με τον Στανόγεβιτς γνωριζόμασταν από πριν, αλλά οι αλλαγές του προπονητή δεν είναι κάτι καινούργιο. Όμως, στον ΠΑΟΚ έγιναν όλα ξαφνικά. Δεν υπήρξε καν ανακοίνωση. Πήγαμε στην προπόνηση και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε Στανόγεβιτς, αλλά εντάξει, αυτά είναι πράγματα που δεν μπορώ να ασχολούμαι ως παίκτης», δήλωσε στην σερβική εφημερίδα Mondo.

Ο Πρίγιοβιτς έχει κατακτήσει τέσσερις τίτλους στην καριέρα του, δύο με τη Λέγκια, έναν με τη Σιόν και τον ΠΑΟΚ, θυμήθηκε την υποδοχή που έτυχε η ομάδα στη Θεσσαλονίκη αμέσως μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στον τελικό του Βόλου, όμως όπως είπε η καλύτερη στιγμή της καριέρας του ήταν η κλήση του στην εθνική Σερβίας.

«Οι Πολωνοί από τη μέρα που πήγα στη Λέγκια, επέμεναν να γράφουν ότι δεν πρόκειται να παίξω ποτέ στην εθνική Σερβίας. Αυτό άλλαξε από όταν πήγα στον ΠΑΟΚ, ίσως οι Πολωνοί να μην το πίστευαν ακόμη κι όταν κλήθηκαν από τον Μούσλιν στην εθνική ομάδα, όμως τώρα ονειρεύομαι ένα γκολ στο Μουντιάλ της Ρωσίας», σχολίασε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα