Ο Πλατανιάς στηρίζει την κίνηση της ΑΕΚ

Ο Πλατανιάς στηρίζει την κίνηση της ΑΕΚ

Ο Πλατανιάς στηρίζει την κίνηση της ΑΕΚ

Οι Κρητικοί δεν θα πάρουν προσκλήσεις για το ματς του ΟΑΚΑ, αλλά θα βρεθούν και εκείνοι στο πλευρό των πληγέντων της Δυτικής Αττικής

Αρωγός στη κίνηση της ΑΕΚ να διαθέσει τις εισπράξεις από τα εισιτήρια του αγώνα της με τον Πλατανιά στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής, είναι και οι Κρητικοί. Οπως ανακοίνωσαν, όχι μόνο θα καταβάλουν το αντίτιμο για τις προσκλήσεις που τους αναλογούν, αλλά και ζήτησαν από τους φίλους τους να προμηθευτούν εισιτήρια, ακόμη και στην περίπτωση που δεν θα παρευρεθούν στο ΟΑΚΑ.  
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΕΚ, για ενίσχυση όλων εκείνων που χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική, αποφάσισε να μην κάνει χρήση των προσκλήσεων που δικαιούται για την αναμέτρηση της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ, αλλά να προμηθευτεί τον ανάλογο αριθμό εισιτηρίων.
 
Στο πλαίσιο αυτό, όσοι φίλοι της ομάδας μας επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο προκειμένου να ενισχύσουν τους πληγέντες συνανθρώπους μας -είτε πάνε στο γήπεδο, είτε όχι- μπορούν να το πράξουν επικοινωνώντας ή περνώντας από τα γραφεία της ΠΑΕ, δίνοντας το όνομα τους, τον ΑΜΚΑ τους και το αντίτιμο των 5 ευρώ, που κοστίζουν τα εισιτήρια για το παιχνίδι.

Best of internet