Ρόκα στους παίκτες του: «Μην το βάζετε κάτω, μπορούμε»!

Ρόκα στους παίκτες του: «Μην το βάζετε κάτω, μπορούμε»!

Ρόκα στους παίκτες του: «Μην το βάζετε κάτω, μπορούμε»!

Ο Μανουέλ Ρόκα με ομιλίες του σε καθημερινή βάση προσπαθεί σε πρώτη φάση να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του στον Πλατανιά, στους οποίους λέει ότι δεν πρέπει να το βάλουν κάτω!

Ο Ρόκα λέει και ξαναλέει στους παίκτες του ότι «δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω αλλά να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Χάσαμε ένα παιχνίδι, αυτό με τον Αστέρα, αλλά κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι διαφορετικό.

Δεν σημαίνει ότι επειδή χάσαμε από τον Αστέρα δεν είμαστε άξιοι ή δεν μπορούμε να κερδίσουμε ένα από τα επόμενα ματς ή κάποια από αυτά που έρχονται. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Πιστέψτε το. Αν πιστέψουμε σε μας όλα θα γίνουν πολύ καλύτερα στην συνέχεια. Απομένουν 20 παιχνίδια σχεδόν και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να σωθούμε. Μην εγκαταλείπουμε. Να τα δίνουμε όλα. Πιστεύω ότι μπορούμε». Ο τεχνικός του Πλατανιά πάντως από το β' μέρος στο Πλατανιάς - Αστέρας έμεινε ευχαριστημένος από την διάθεση της ομάδας και την πιο καλή επιθετική προσπάθεια.

Ο Ρόκα ρίχνει κάθε μέρα το βάρος στην ψυχολογία των παικτών του. Τους τονίζει διαρκώς ότι τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί στο πρωτάθλημα. Προβλήματα απουσιών, πλην των Πλιάτσικα και Στόιτσεφ αλλά και του μακροχρόνια εκτός Ομπερχάουζερ, δεν υπάρχουν.

Best of internet