Δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας και η Κέρκυρα

Gazzetta team
Δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας και η Κέρκυρα

bet365

Την ευαισθησία της δείχνει η ΠΑΕ Κέρκυρα με τους Φαίακες στο ματς με τον Ολυμπιακό να μαζεύουν τρόφιμα, είδη ένδυσης και υγιεινής για τους κατοίκους της Μάνδρας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Κέρκυρας έχει ως εξής: «Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια για την συλλογή τροφίμων, ειδών ένδυσης και ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, ως ελάχιστη ένδειξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για τους πλημμυροπαθείς κατοίκους Μάνδρας Αττικής, οι οποίοι επλήγησαν από τη φονική πλημμύρα των προηγουμένων ημερών και τα νοικοκυριά τους καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Η συγκέντρωση αφορά σε:

1. ΤΡΟΦΙΜΑ μακράς διάρκειας συσκευασμένα, κυρίως κονσέρβες, γάλα, κρουασάν, φρυγανιές, μπισκότα, χυμούς

2. ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ κουβέρτες, πετσέτες, σεντόνια και ρούχα

3. ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ σαπούνια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, χαρτιά κουζίνας, χαρτιά υγείας, σαμπουάν, πάνες για μωρά, καθαριστικά, απορρυπαντικά, σφουγγάρια, σκούπες, σφουγγαρίστρες, φαράσια, κουβάδες, λάστιχα ποστίσματος, πλαστικές σακούλες απορριμμάτων, πλαστικά γάντια κλπ.

Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα γίνει την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα ΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμβάλλει στην κοινή αυτή προσπάθεια, μπορεί να παραδώσει ο,τιδήποτε από τα παραπάνω είδη επιθυμεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου απο τις 12:00 στους εθελοντές που θα βρίσκονται στο γήπεδο ΕΑΚΚ. Στη συνέχεια όλα τα συγκεντρωμένα είδη θα συσκευασθούν κατάλληλα και θα αποσταλούν στον Δήμο Μάνδρας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα