«Καμία οικονομική διαφορά Πανιωνίου-Μασούντ»

Gazzetta team
«Καμία οικονομική διαφορά Πανιωνίου-Μασούντ»

bet365

Οι «κυανέρυθροι» και ο Ιρανός χαφ τόνισαν ότι μεταξύ τους δεν υπάρχουν εκκρεμότητες και ότι ουδέποτε ο έμπειρος μέσος είχε «επεισόδιο» με συμπαίκτη του
Σε κατηγορηματική διάψευση των όσων «ακούστηκαν» τελευταία περί οφειλών του Πανιωνίου στο πρόσωπο του Μασούντ, προχώρησαν πριν από λίγο τόσο οι «κυανέρυθροι» όσο και ο Ιρανός χαφ. Με κοινή τους δήλωση τόνισαν πως δεν υφίσταται μεταξύ τους καμία οικονομική διαφορά και παράλληλα υπογράμμισαν πως ουδέποτε υπήρξε επεισόδιο του έμπειρου μέσου με συμπαίκτη του.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και ο Μασούντ Σοτζάι, διαψεύδουν από κοινού δημοσιεύματα του Ιρανικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία υπήρξε επεισόδιο του Μασούντ Σοτζάι με συμπαίκτη του στην προπόνηση της ομάδας.
Παράλληλα οι δύο πλευρές τονίζουν ότι δεν υπήρξε καμία διαφωνία στον οικονομικό τομέα, όπως επίσης ψευδώς αναφέρουν τα εν λόγω δημοσιεύματα.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι οικογένεια και όπως είθισται τα όποια προβλήματα, επιλύνονται μεταξύ των μελών της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα