Διαρκής προσφορά του Ολυμπιακού στους κατοίκους της Μάνδρας (pics & vid)

Διαρκής προσφορά του Ολυμπιακού στους κατοίκους της Μάνδρας (pics & vid)

Διαρκής προσφορά του Ολυμπιακού στους κατοίκους της Μάνδρας (pics & vid)

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά την προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων από τις φονικές πλημμύρες στην περιοχή της Μάνδρας με μία ακόμα ημέρα προσφοράς.

Ο κ. Μαρινάκης συνεχίζει να επιθυμεί ο σύλλογος του Ολυμπιακού να στέκεται πάντοτε δίπλα σε εκείνους που έχουν ανάγκη και έτσι το ίδιο συμβαίνει στη Μάνδρα Αττικής. Εκεί όπου για έκτη συνεχή ημέρα, συνεχίζεται η έμπρακτη βοήθεια και προσφορά προς τους πληγέντες από τις πλημμύρες. Τα μηχανήματα τα οποία έχουν «εγκαταστήσει» στην περιοχή ο Ολυμπιακός, ο Δήμος Πειραιά και ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, συνεχίζουν να δουλεύουν ακατάπαυστα. Απομακρύνουν νερά και λάσπες από αυλές σπιτιών, οδοστρώματα, προαύλια σχολείων, εκκλησιών, αλλά και από πεζοδρόμια, ώστε σιγά-σιγά να επανέλθει η περιοχή στην ομαλότητα και να διευκολύνεται ακόμη περισσότερο η κυκλοφορία. Η προσπάθεια των απλών κατοίκων είναι υπεράνθρωπη και ο Ολυμπιακός στέκεται στο πλευρό τους, ενισχύοντάς τους.
 
Παράλληλα, συνεχίζεται και η προσφορά σε υλικά αγαθά. Όλες τις προηγούμενες ημέρες ο Ολυμπιακός παρέδωσε εργαλεία και αγαθά πρώτης ανάγκης στο Δημαρχείο Μάνδρας-Ειδυλλίας, όπως ρούχα, νερό, φτυάρια, κουβάδες, αδιάβροχα και γαλότσες, σκούπες. Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός παρέδωσε ακόμη περισσότερες κουβέρτες, καθώς οι άνθρωποι της περιοχής, οι οποίοι δίνουν τη μάχη με το νερό και τις λάσπες, έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Η προσπάθεια συνεχίζεται και θα συνεχιστεί. Σε συνεννόηση-συνεργασία με τη Δήμαρχο Μάνδρας- Ειδυλλίας, κα. Ιωάννη Κριεκούκη, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να προσφέρει στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη.
 

Best of internet