Οι οργανωμένοι του Πλατανιά για τον μεταγραφικό σχεδιασμό

Δημήτρης Τομαράς
Οι οργανωμένοι του Πλατανιά για τον μεταγραφικό σχεδιασμό

bet365

Με ανάρτησή τους στον λογαριασμό που διατηρούν στο Facebook, οι Platanias Ultras τοποθετούνται για την άσχημη πορεία της ομάδας και τα λάθη στον μεταγραφικό σχεδιασμό.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους είναι η εξής:
Στην εξαετή ιστορία της ομάδας μας στη Superleague ποτέ άλλοτε δεν βρεθήκαμε σε ανάλογη θέση όπως σήμερα. Η ομάδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού όντας τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα. Αυτό όμως που κάνει τα πράγματα να φαίνονται ακόμα δυσχερέστερα είναι η αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Προσπαθώντας να κάνουμε μια απλή ανάλυση για το τι φταίει μπορούμε να εντοπίσουμε πολλά πράγματα. Όμως το κυριότερο το οποίο θεωρούμε ότι είναι και κοινά αποδεκτό είναι οι λάθος επιλογές που έγιναν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Αυτοί οι οποίοι ανέλαβαν να ψάξουν για καινούργιους παίχτες απέτυχαν και είναι καιρός να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Δεύτερον δεν νοείται γενικός αρχηγός επαγγελματικής ομάδας στη Super League να έχει υποχρεώσεις που τον κρατούν μακριά από αυτή και η ομάδα να πηγαίνει σε εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς γενικό αρχηγό. Όλοι μαζί αυτοί που αγαπάμε την ομάδα ας ενωθούμε και ας αναλάβουν πόστα άτομα που πονάνε γι' αυτήν. Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα. Έχουν χαθεί πολλές μάχες όχι όμως ο πόλεμος και αυτός μπορεί να κερδηθεί πράττοντας τις κατάλληλες κινήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα