«Φευγάτος» ο Ντακόλ, εκτός με Απόλλωνα ο Αναστασιάδης

Δημήτρης Ρούσσος
«Φευγάτος» ο Ντακόλ, εκτός με Απόλλωνα ο Αναστασιάδης

bet365

O Άλεξ Ντακόλ αναμένεται να λύσει τις επόμενες ημέρες τη συνεργασία του με τη Λαμία, αφού δεν έπεισε με την παρουσία του ως τώρα τους Φθιωτούς, όπως είχαμε αναφέρει προ 10ημέρου. Ο όρος στο συμβόλαιο και οι εξελίξεις στην επίθεση της ομάδας ενόψει Γενάρη.

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του Άλεξ Ντακόλ με τη Λαμία, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να αποχαιρετά την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πριν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η περίπτωσή του απασχολούσε τους ανθρώπους της ομάδας, όπως σας είχαμε ενημερώσει στις 11 Νοεμβρίου, σχετικά με τις σκέψεις και τα πλάνα των Λαμιωτών για τη γραμμή κρούσης, ενόψει και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Ντακόλ πήγε στη Λαμία το καλοκαίρι, όπως δεν μπόρεσε να πείσει με τις εμφανίσεις του πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στη Superleague Σουρωτή. Τη φετινή πρόλαβε να καταγράψει μόλις 87' συμμετοχής σε τρία παιχνίδια, ενώ τις περισσότερες φορές έμενε εκτός αποστολής.

Ο μάνατζερ του βρέθηκε στη Λαμία τη Δευτέρα, ώστε να συζητήσει με τη διοίκηση της ομάδας της λεπτομέρειες και τις επόμενες ημέρες να μείνει ελεύθερος ο Ντακόλ, που, εκτός των άλλων, στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει υπήρχε όρος να έχει αγωνιστεί σε συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών μέχρι στιγμής κι αυτός ο στόχος δεν επετεύχθη.

Έτσι, η εμπειρία του Βραζιλιάνου φορ στην ομάδα της Φθιώτιδας έληξε σύντομα και άδοξα για τον ίδιο, ενώ, όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr, διασκέδαζε την επιστροφή του στην Ελλάδα, μετά το πέρασμα από τη Σκωτία.

Η αποχώρηση του Βραζιλιάνου έρχεται να συμπληρώσει την απομάκρυνση του Μακόλεϊ Κρισάντους και αφήνει λειψή την επιθετική γραμμή της Λαμίας, που αποτελείται πλέον από τον ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς φέτος, Πατρίκ Βουό και τον Νίκο Τσούκαλο. Όπως όλα δείχνουν, θα κινηθεί ζωηρά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση επιθετικού.

Χωρίς Αναστασιάδη στη Ριζούπολη

Στα αγωνιστικά νέα, η Λαμία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο (25/11, 17.15) και ο Μπάμπης Τεννές δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ανέστη Αναστασιάδη. Ο αρχηγός των νεοφώτιστων τραυματίστηκε στον αγώνα με την Κέρκυρα και έχει υποστεί τράβηγμα στον προσαγωγό. Έτσι, θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» κι αναμένεται να επανέλθει στη δράση τη 13η αγωνιστική και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο ΔΑΚ (3/12).

Οι παίκτες της Λαμίας συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει Ριζούπολης με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδας το μεσημέρι της Τετάρτης (15.00).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα