Οι πατρικές συμβουλές του Μιρτσέα στον Ραζβάν

Οι πατρικές συμβουλές του Μιρτσέα στον Ραζβάν

Οι πατρικές συμβουλές του Μιρτσέα στον Ραζβάν

bet365

Ο ένας έχει κατακτήσει 35 τίτλους, ο άλλος θέλει να οδηγήσει τον φετινό ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την οικογένεια Λουτσέσκου να έχει τη δική της ιστορία…

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Σπόρτινγκ Λ. – Ολυμπιακός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Τα 8 πρωταθλήματα Ρουμανίας, ισάριθμα στην Ουκρανία, τα 8 κύπελλα στις ίδιες χώρες, ένα κύπελλο ΟΥΕΦΑ (με τη Σαχτάρ), ένα Σούπερ Καπ (με τη Γαλατασαράι), μια παρουσία στα τελικά του Euro 1984 με τη Ρουμανία και συνολικά 35 τίτλους, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία του ρουμανικού ποδοσφαίρου.

Ο γιος του, Ραζβάν, ακολούθησε τα βήματά του, αλλά θέλει πολλά ψωμιά για να φτάσει τα κατορθώματά του. Μεγαλώνοντας δίπλα του, κόβοντας βόλτες στα αποδυτήρια από μικρό παιδί, μέσα του δημιουργήθηκε η εικόνα ενός θρύλου. Ετσι, βλέπει τον πατέρα του, ο 48χρονος προπονητής του «Δικεφάλου», κάτι που δε το αρνείται στις κουβέντες που κάνει γύρω από την τεράστια καριέρα του.

Ο μπαμπάς Λουτσέσκου πέρασε ένα διήμερο στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στο γιο του, ίσως επιστρέψει για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ από την παρουσία του στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για το υλικό και την ομάδα, που προπονεί από τον περασμένο Αύγουστο ο «κανακάρης» του.

Η ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Δημόσια απέφυγε να τοποθετηθεί, ωστόσο στις μεταξύ τους κουβέντες ασφαλώς και θα κατέθεσε τις απόψεις του και θα έδωσε κάποιες συμβουλές στο γιο του, μετά τα όσα είδε την περασμένη Δευτέρα. Στους κοινούς γνωστούς, που τον συνόδευαν στην Τούμπα, στάθηκε με θετικά λόγια για την αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ από την στιγμή που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει κι αυτά που δεν του άρεσαν.

Παρατηρώντας το ρόστερ του ΠΑΟΚ στάθηκε στο μεγάλο μ.ο. ηλικίας του. Η ενδεκάδα με την οποία παρατάχθηκε απέναντι στον Ατρόμητο είχε μ.ο. 28 χρόνια και 3 μήνες. Για τον 72χρονο ομοσπονδιακό τεχνικό της Τουρκίας η ιδανική ηλικία είναι γύρω στα 25 χρόνια, άλλωστε σε τέτοιους ηλικιακά ποδοσφαιριστές στηρίχθηκε το μεγαλύτερο διάστημα στη Σαχτάρ, κατορθώνοντας να εκτινάξει την ποδοσφαιρική αξία τους.

Επίσης, ένα άλλο στοιχείο που τον προβλημάτισε ήταν η ταχύτητα των ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου» και κυρίως ο ρυθμός στις επιθέσεις τους. «Πρέπει οι παίκτες να κυκλοφορούν πιο γρήγορα τη μπάλα», ακούστηκε να λέει, «να έχουν πιο γρήγορη σκέψη και να τελειώνουν τις φάσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα