Δίωξη στον Χιμένεθ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Δίωξη στον Χιμένεθ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Gazzetta team
Δίωξη στον Χιμένεθ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

bet365

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Μανόλο Χιμένεθ για την χειρονομία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Ατλέτικο Μ. – Ρόμα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μετά την κλήση του σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, ήρθε η σειρά και για δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του προπονητή της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 11 παρ. 2 σε συνδυασμό με άρθρο 10 παρ.1β’ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας 19/11/2017 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ).

Ο Χιμένεθ και η ΑΕΚ θα απολογηθούν αύριο Πέμπτη στις 14.00 στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα