Γεωργαντή: «Οφείλουμε να ακούμε τα παιδιά και να είμαστε δίπλα τους»!

Γεωργαντή: «Οφείλουμε να ακούμε τα παιδιά και να είμαστε δίπλα τους»!

Γεωργαντή: «Οφείλουμε να ακούμε τα παιδιά και να είμαστε δίπλα τους»!

Η Βερούσκα Γεωργαντή, Υπεύθυνη Συνεργασίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την UNICEF, τοποθετήθηκε για την παρουσία των Πειραιωτών στα βραβεία της UNICEF Greece.

Από την πλευρά της, η κα. Βερούσκα Γεωργαντή, Υπεύθυνη Συνεργασίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τη UNICEF, επισήμανε: «Αποτελεί για εμάς μεγάλη χαρά η παρουσία μας κάθε χρόνο στα Βραβεία της UNICEF! Είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτερο, γλυκό και αισιόδοξο να ακούς μικρά παιδιά να περιγράφουν τα όνειρα τους για το μέλλον, όχι μόνο το δικό τους άλλα και όλων των παιδιών του κόσμου! Όλοι εμείς, οφείλουμε να ακούσουμε προσεχτικά και να σταθούμε στο πλευρό τους παρέχοντας τους ασφάλεια, αγάπη και όλα τα εφόδια που χρειάζονται προκειμένου να εκπληρώσουν τους στόχους τους! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά από προτροπή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, βρισκόμαστε στο πλευρό της UNICEF από το 2013 υποστηρίζοντας ενεργά την εκστρατεία της UNICEF «100% Campaign» για τον εμβολιασμό εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και την εκπαίδευση χιλιάδων εργαζομένων στον τομέα της υγείας.
 
Ξεκινώντας από φέτος, ο σύλλογός μας συνεισφέρει επίσης στη μαζική εκστρατεία της UNICEF για να βοηθήσει στην αποτροπή θανάτων σε νεογέννητα από αιτίες που μπορούν να αποφευχθούν και να διασφαλίσει ότι κάθε παιδί έχει την απαραίτητη διατροφή και υγειονομική περίθαλψη για να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί στα αρχικά στάδια της ζωής του. Ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού θα συνεχίσουμε να συνεισφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά του κόσμου».

Best of internet