Παπέ Σισέ: «Η αφοπλιστική ειλικρίνεια των παιδιών και τα όνειρα για καλύτερο αύριο» (pics)

Παπέ Σισέ: «Η αφοπλιστική ειλικρίνεια των παιδιών και τα όνειρα για καλύτερο αύριο» (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Παπέ Σισέ: «Η αφοπλιστική ειλικρίνεια των παιδιών και τα όνειρα για καλύτερο αύριο» (pics)

bet365

Παρών και φέτος στα βραβεία UNICEF Greece με φόντο την «Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού» ήταν ο Ολυμπιακός. Τι είπε ο Παπέ Σισέ που εκπροσώπησε την ομάδα.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να στηρίζει την UNICEF, με μοναδικό γνώμονα το καλό για τα παιδιά της Ελλάδας και του κόσμου. Μία ισχυρή συνεργασία, η οποία ξεκίνησε το 2013, με την οποία ο Ολυμπιακός του ελληνικού ποδοσφαίρου στηρίζει εμπράκτως την UNICEF τόσο για τον εμβολιασμό εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και την εκπαίδευση χιλιάδων εργαζομένων στον τομέα της υγείας καθώς και για την αποτροπή θανάτων σε νεογέννητα από αιτίες που μπορούν να αποφευχθούν. Την Τρίτη το μεσημέρι, στις 12:00, πραγματοποιήθηκε στη Στοά του Βιβλίου, στο κέντρο της Αθηνάς, η ετήσια εκδήλωση για τα Βραβεία UNICEF. Μία εκδήλωση, η οποία έδωσε τον πρώτο λόγο στα παιδιά να παρουσιάσουν μέσα από ζωγραφιές, ποιήματα και τραγούδια πως αντιλαμβάνονται τα δικαιώματά τους και τι ονειρεύονται για το μέλλον τους! Όλα αυτά, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού».
Στην εκδήλωση, στην οποία έδωσε το παρών ο Παπέ Αμπού Σισέ, συνοδευόμενος από την Υπεύθυνη Συνεργασίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τη UNICEF, κα. Βερούσκα Γεωργαντή, βραβεύθηκαν σχολεία,τα οποία ξεχώρισαν σε σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της UNICEF, για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη χρονιά , κατά την οποία ο Ολυμπιακός συμμετείχε στην εκδήλωση αυτή. Ο Σισέ μοίρασε αυτόγραφα και έβγαλε πολλές φωτογραφίες με παιδιά τα οποία βραβεύθηκαν, ενώ η όλη εκδήλωση είχε, όπως πάντα, έναν ιδιαιτέρως συγκινητικό χαρακτήρα, αφού το μήνυμα ήταν ένα: το μέλλον των παιδιών είναι στα χέρια μας. Και φυσικά ο Ολυμπιακός δεν αφήνει την μεγάλη αυτή ευθύνη να περάσει έτσι. Με πρωτοβουλία του κ. Μαρινάκη, η συνεργασία του Ολυμπιακού με τη UNICEF συνεχίζεται, προκειμένου ακόμη περισσότερα παιδιά να μπορούν να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.
Χαρούμενος, που αποτέλεσε κομμάτι αυτής της υπέροχης ημέρας στη Στοά του Βιβλίου, δήλωσε ο άσος του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ: «Ήταν μία πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση για εμένα η σημερινή, καθώς αγαπάω πολύ τα παιδιά και νιώθω μεγάλη τιμή που εκπροσώπησα την οικογένεια του Ολυμπιακού στα φετινά βραβεία της UNICEF! Γνωρίσαμε σήμερα από κοντά πολλά ταλαντούχα παιδιά τα οποία μοιράστηκαν μαζί μας υπέροχες ζωγραφιές, τραγούδια και ποιήματα για την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού. Η ειλικρίνεια των παιδιών είναι πάντα αφοπλιστική και τα όνειρα που κάνουν για ένα καλύτερο αύριο, αποτελούν ένα πολύ ηχηρό μήνυμα για όλους μας. Ο Ολυμπιακός και η UNICEF τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτύξει μια πολύ ισχυρή συνεργασία και μαζί έχουμε καταφέρει να σταθούμε δίπλα σε εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά, τα οποία βρίσκονται σε ανάγκη, σε όλο τον κόσμο. Είμαστε όλοι πολύ υπερήφανοι για αυτή μας την προσπάθεια και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να σώζουμε παιδικές ζωές και να τους δίνουμε μια πραγματική ευκαιρία στη ζωή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα