Εκτίει στο Περιστέρι ο τραυματίας Βιγιαφάνιες

Εκτίει στο Περιστέρι ο τραυματίας Βιγιαφάνιες

Νίκος Αθανασίου
Εκτίει στο Περιστέρι ο τραυματίας Βιγιαφάνιες

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έχει τεθεί νοκ-άουτ λόγω τραβήγματος και ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύθηκε το πρόβλημα του Αργεντινού για να εκτίσει την τιμωρία του στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Εκτός από το τράβηγμα που πήρε ως... σουβενίρ από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Λούκας Βιγιαφάνιες συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν θα ήταν στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη και το «τριφύλλι» εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία. Ο «Βίγια» δηλώθηκε να εκτίσει την τιμωρία της μίας αγωνιστικής στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο και τέθηκε τυπικά εκτός μάχης για την δύσκολη εκτός έδρας αποστολή των «πρασίνων» κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα