Ενδιαφέρον από Ιταλία και Γερμανία για Βούκοβιτς!

Ενδιαφέρον από Ιταλία και Γερμανία για Βούκοβιτς!

Ενδιαφέρον από Ιταλία και Γερμανία για Βούκοβιτς!

bet365

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς δεν θέλει να αφήσει τον Ολυμπιακό, όμως την ίδια στιγμή ανησυχεί για την θέση του στην εθνική Σερβίας ενόψει Μουντιάλ. Εκτός από την Μάλαγα σύλλογοι από Ιταλία και Γερμανία εξετάζουν την περίπτωση του.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, το περασμένο καλοκαίρι για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Αποκτήθηκε από την Κόνιασπορ με την προοπτική να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδα, αλλά η θλάση που υπέστη στο ξεκίνημα της σεζόν είχε ως συνέπεια να χαθεί πολύτιμο έδαφος και οι Σισέ, Ένχελς και Μποτία να βρεθούν στην pole position των επιλογών του Τάκη Λεμονή.

Ο Σέρβος στόπερ από την πρώτη στιγμή έδειξε να δένεται με τον Ολυμπιακό και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί την αποχώρηση του από τους «ερυθρόλευκους».

Από την στιγμή όμως που η θέση του στην εθνική Σερβίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας δεν είναι εγγυημένη είναι αναγκασμένος να σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα. Το θέμα όμως δεν είναι τόσο απλό γιατί ο Βούκοβιτς, ο οποίος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών καλείται να βρει λύση στο συγκεκριμένο θέμα αφού τα παιδιά του πηγαίνουν σε ελληνικό σχολείο.

Εκτός από την Μάλαγα, οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως έχει γίνει ήδη κρούση από ιταλικές και γερμανικές ομάδες που καλοβλέπουν την περίπτωση του αποκτώντας τον με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Βούκοβιτς, όντας 100% έτοιμος περιμένει να πάρει ευκαιρίες από τον Τάκη Λεμονή, γνωρίζοντας πως ο χρόνος πιέζει και το Μουντιάλ βρίσκεται συνεχώς στο μυαλό του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα