Η οικογένεια Λουτσέσκου στην Τούμπα

Η οικογένεια Λουτσέσκου στην Τούμπα

Gazzetta team
Η οικογένεια Λουτσέσκου στην Τούμπα

bet365

Ο 72χρονος Μιρτσέα Λουτσέσκου είδε την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ατρόμητος και στη συνέχεια βρέθηκε δίπλα στο γιο του, Ραζβάν, στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Η παρουσία του Μιρτσέα Λουτσέσκου στην Τούμπα δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Ο νυν ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Τουρκίας ήθελε να δει από κοντά έναν αγώνα του ΠΑΟΚ με τον γιο του, Ραζβάν, στον πάγκο και επέλεξε την συγκεκριμένη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ενώ δεν απέκλεισε να βρίσκεται και πάλι στη Θεσσαλονίκη στις 10 Δεκεμβρίου για παρακολουθήσει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Ο 72χρονος προπονητής φιλοξενήθηκε, από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση και τη Μαρία Γκοντσαρόβα, στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη, εκεί όπου βρέθηκαν τόσο ο Ζήσης Βρύζας, όσο και ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου, με τον οποίο η οικογένεια Λουτσέσκου έχει αναπτύξει φιλικές σχέσεις από το διάστημα της παρουσίας του νυν τεχνικού του ΠΑΟΚ στον πάγκο της θρακιώτικης ομάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα, συνοδευόμενος από το Λούμπος Μίχελ με τον οποίο γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή θητεία τους στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, επισκέφτηκε στα αποδυτήρια της Τούμπας το γιο του και τους στενούς συνεργάτες του, όχι όμως και το χώρο όπου ήταν οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», ενώ αποχωρώντας δε θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο. Στις κουβέντες που είχε μαζί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για την αντίδραση της ομάδας όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, επισημαίνοντας την βελτίωση που μπορεί να έχουν οι «ασπρόμαυροι» σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα