«Σειρήνες» από Ολλανδία και Ιταλία για Γιαννακόπουλο!

«Σειρήνες» από Ολλανδία και Ιταλία για Γιαννακόπουλο!

bet365

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος κρατάει ζωντανή την Κέρκυρα στη μάχη της παραμονής πραγματοποιώντας πειστικές εμφανίσεις, την στιγμή που για τον 24χρονο γκολκίπερ υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μπεσίκτας – Πόρτο με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης μπορεί να θεωρείται δικαιολογημένα ως η αποκάλυψη της φετινής Super League στη θέση του γκολκίπερ αφού χρειάστηκε 765 λεπτά για να νικηθεί με πέναλτι από τον Βιερίνια, ωστόσο ένας άλλος γκολκίπερ διάγει την πιο ώριμη φάση της καριέρας του.

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Κέρκυρα κατάφερε να εκτοπίσει με τις εμφανίσεις του, τον Κουτζαβασίλη παίρνοντας φανέλα βασικού στους «Φαίακες».

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως τον Γιαννακόπουλο τσεκάρουν ομάδες από την Ολλανδία και την Ιταλία, με τον τελευταίο να δείχνει σαφή προτίμηση προς τη γειτονική χώρα.

Άλλωστε για μια διετία αγωνίστηκε με την Ουντινέζε στην Primavera, ενώ μιλάει άπταιστα ιταλικά.

Ο Γιαννακόπουλος, ο οποίος έχει ως πρότυπο τον Τζίτζι Μπουφόν δεν κρύβει το όνειρο του να αγωνιστεί μια μέρα στη Γιουβέντους.

Ο ύψους 1.93 τερματοφύλακας σε ηλικία μόλις 16 ετών εγκατέλειψε τον Αστέρα Τρίπολης για λογαριασμό της Μπλάκμπερν με τους Ρόβερς να πληρώνουν 100.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Ουντινέζε.

Το καλοκαίρι του 2012 επέστρεψε στην Ελλάδα με τον Πανιώνιο αρχικά να αποκτά το 50% των δικαιωμάτων του.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ήταν από τους πρώτους που διέγνωσαν το ταλέντο του Γιαννακόπουλου εκτιμώντας πως μπορεί διαθέτει τα απαραίτητα στοιχεία για να φτάσει ψηλά.

Ο πορτιέρε των «Νησιωτών» φημίζεται για τα ρεφλέξ του, αλλά και για την ικανότητα του με την μπάλα στα πόδια.

Το 2015 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ο Αντρέα Στραματσόνι δεν τον πίστεψε με αποτέλεσμα, την περυσινή σεζόν να αγωνιστεί ως βασικός με την μορφή δανεισμού στον Άρη Λεμεσού.

Το καλοκαίρι επέλεξε την Κέρκυρα, κίνηση που μέχρι στιγμής αποδεικνύεται απόλυτα επιτυχής, αφού αποτελεί ένα από τα καλά κρυμμένα μυστικά της ομάδας του Αλέκου Βοσνιάδη, έχοντας καπαρώσει θέση βασικού.

Ο πρώην γκολκίπερ του Πανιώνιου έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Φαίακες», ενώ υπάρχει όρο με τον οποίο αποδεσμεύεται σε περίπτωση υποβιβασμού.

Διακρίνεται για την ψυχραιμία του στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε όπως έλεγε το τεχνικό επιτελείο της Ουντινέζε, «ακόμα και όταν ο κόσμος γκρεμίζεται, ο Γιαννακόπουλος δείχνει πάντα ήρεμος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα