Το μήνυμα του Μολίνς για τον τραυματισμό και... τον τίτλο (pic)

Το μήνυμα του Μολίνς για τον τραυματισμό και... τον τίτλο (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Το μήνυμα του Μολίνς για τον τραυματισμό και... τον τίτλο (pic)

bet365

Γνωστοποιώντας πως για τις επόμενες λίγες μέρες θα μείνει εκτός προπονήσεων, πράγμα που τον καθιστά εξαιρετικά αμφίβολο για το ματς στο Περιστέρι, ο Γκιγιέρμο Μολίνς αναφέρθηκε και στη... διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μπεσίκτας – Πόρτο με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο Σουηδός επιθετικός που λόγω και της απουσίας του Τσάβες για μεγάλο διάστημα έχει τραβήξει μόνος του το κουπί στην επίθεση του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε μέσω social media στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ, τοποθετήθηκε και για την κατάσταση στο πρωτάθλημα, εκφράζοντας αισιοδοξία...

«Καλά νέα. Θα μείνω εκτός μονάχα για λίγες μέρες. Μικρό το πρόβλημα. Ακόμα καλύτερα νέα. Είμαστε μόλις 5 “7;” (σ.σ. Προφανής αναφορά στο -2 με το οποίο ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα) βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο. Και ακόμα δεν έχουμε κάνει ούτε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. 19 ματς απομένουν. Όλα διακυβεύονται, ας το πάρουμε» ήταν το μήνυμά του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα