Κουλούρης: «Χρειαζόμασταν τη νίκη για την ψυχολογία»

Gazzetta team
Κουλούρης: «Χρειαζόμασταν τη νίκη για την ψυχολογία»

bet365

Ο Ευθύμης Κουλούρης, χαρακτήρισε πως η νίκη επί του Ατρόμητου δίνει ψυχολογία στην ομάδα του για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Ατρόμητος έχει δείξει πως είναι καλή ομάδα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα φάουλ του Ατρομήτου, που ήταν και η μοναδική του φάση τη δεδομένη στιγμή. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, γυρίσαμε το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς. Αυτό είναι που μετράει. Πλέον, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με στόχο να πάρουμε ακόμη μια νίκη. Έχουμε παίκτες που ξεχωρίζουν και είναι ποιοτικοί. Γυρίσαμε στις νίκες, κάτι που το χρειαζόμασταν και ψυχολογικά. Τώρα είναι ώρα να ξεκουραστούμε και να αναλύσουμε τον επόμενο αντίπαλο. Η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Σε κάθε ματς θέλουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη λήξη της τιμωρίας της Τούμπας: «Είναι σημαντικό που θα έχουμε ξανά τον κόσμο στο πλευρό μας. Πρέπει να παίρνουμε και τα εκτός έδρας ματς. Είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει και μεταξύ μας».

Για το χρόνο που πήρε: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει παιχνίδια για να πάρει ρυθμό. Εγώ συμμετείχα στις προπονήσεις όλο αυτό τον καιρό για να είμαι έτοιμος όποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου. Μέσα από τα παιχνίδια παίρνω ψυχολογία και ρυθμό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα