Κάναντι: «Μπορούσαμε κι άλλο γκολ μετά το 0-1, αλλά…»

Gazzetta team
Κάναντι: «Μπορούσαμε κι άλλο γκολ μετά το 0-1, αλλά…»

bet365

Ο Νταμίρ Κάναντι εξέφρασε στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα, τα παράπονα του για τις υποδείξεις του Παπαπέτρου και του βοηθού Σίπκα.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου αναλύοντας το παιχνίδι σχολίασε:

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον βαθμό που θα θέλαμε. Μάλιστα νομίζω μετά το 0-1 μπορούσαμε να πάρουμε μεγαλύτερο προβάδισμα με ένα οφσάιντ που μας έκοψε ο διαιτητής από μία λάθος απόφαση. Όσο αφορά για το πέναλτι από εκεί που το είδα ήταν 50-50 και ήταν σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο για την πορεία του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο σταθήκαμε πολύ καλά αμυντικά και μετά το 2-1 προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε και για αυτό πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μας. Σήμερα χάσαμε και 4 πολύ καλούς μας παίκτες οι οποίοι είναι βασικά στελέχη και δεν μπορούσαν σήμερα να μας βοηθήσουν».

Σε ερώτηση για την απόδοση των ακραίων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ κι αν έκριναν το νικητή τόνισε:

«Δεν θεωρώ ότι ήταν θέμα συγκέντρωσης. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα και είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι εύκολο για 90 λεπτά να τα κάνεις όλα τέλεια. Ο ΠΑΟΚ έκανε και αυτός κάποιες φάσεις και ευτύχησε να πετύχει τα γκολ. Στο 0-1 είχαμε δύο πολύ καλές φάσεις για το δεύτερο γκολ και με τη φάση που κόπηκε με οφσάιντ ο Ντιγκινί, αλλά και το σουτ του Βασιλακάκη».

Τέλος αντιμετωπίζοντας μέχρι τώρα Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Κάναντι ρωτήθηκε για το ποια από τις ομάδες της κορυφής θεωρεί καλύτερη. «Η κάθε μία ομάδα έχει τη δική της ποιότητα. Κερδίσαμε μέσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αλλά σήμερα δεν καταφέραμε. Κάθε ομάδα έχει τα δικά της θετικά και τα αρνητικά της σημεία», απάντησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα