Στρούγγης: «Νιώθω περήφανος, δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι»

Gazzetta team
Στρούγγης: «Νιώθω περήφανος, δεν ξέρω αν ήταν πέναλτι»

bet365

Ο Στέφανος Στρούγγης, μίλησε για το... τρελό τριήμερο που έζησε με το πρώτο του συμβόλαιο, την πρώτη του συμμετοχή και το πρώτο του γκολ, δηλώνοντας ευτυχισμένος για όλα αυτά! «Δεν ξέρω αν ήταν ή δεν ήταν», είπε για την φάση του πέναλτι.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Νιώθω πολύ περήφανος κι ευτυχισμένος. Είμαι όμως λυπημένος γιατί είχαμε ένα άσχημο παιχνίδι. Συνεχίζουμε την δουλειά, γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική».

Για το τριήμερο που έχει ζήσει με το πρώτο του συμβόλαιο, το ντεμπούτο του και το γκολ του: «Είμαι ευτυχισμένος για τον στόχο που πέτυχα, θέλω να πω σε όλα τα νέα παιδιά να δουλεύουν με το κεφάλι κάτω, και στο τέλος θα πετύχουν. Είναι ωραίο για ένα νέο παιδί να κυνηγάει τα όνειρά του».

Για τη φάση του πέναλτι: «Ήταν μια άτυχη στιγμή, δεν ξέρω αν ήταν ή δεν ήταν πέναλτι. Συνεχίζω με το κεφάλι κάτω και με υπομονή».

Για την ήττα: «Είναι ένα ατυχές αποτέλεσμα. Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τις ακαδημίες του Ατρόμητου: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες, έχει αποδειχθεί με τον Λημνιό, τον Κατράνη, τον Νάτσο και τον Λαζαρίδη που υπέγραψε επίσης επαγγελματικό συμβόλαιο. Με την δουλειά όλα γίνονται. Ευχαριστώ τον Ατρόμητο για την ευκαιρία αυτή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα