Εκτάκτως συζήτηση με τους συνεργάτες του ο Μαθιουλάκης

Δημήτρης Τομαράς
Εκτάκτως συζήτηση με τους συνεργάτες του ο Μαθιουλάκης

bet365

Παραμένει ο έντονος προβληματισμός στον Πλατανιά και ο πρόεδρός του Μανόλης Μαθιουλάκης είχε προγραμματίσει για την Δευτέρα εκτάκτως συζήτηση με τους συνεργάτες του.

Προς το παρόν δεν φαίνεται να προκύπτει κάποια νεότερη απόφαση καθώς ήδη έχει αλλάξει ο προπονητής. Ωστόσο η εικόνα με τον Αστέρα ήταν τόσο κακή για τον Πλατανιά που οδήγησε (σ.σ. σε συνδυασμό και με τις αποδοκιμασίες του κόσμου) τον πρόεδρό του, Μανώλη Μαθιουλάκη, να ζητήσει από τους άμεσους συνεργάτες του στην διοίκηση να κάνουν εκτάκτως την Δευτέρα μία κουβέντα για τον σύλλογο. Κάτι σαν ένα άτυπο Δ.Σ. για την κατάσταση της ομάδας των Χανιωτών. Ήδη πάντως υπάρχει ένας νέος κύκλος επαφών για την ενίσχυση του Πλατανιά για τον Γενάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα