Τριανταφυλλόπουλος: «Επιτέλους κάναμε δεύτερη σερί νίκη»

Τριανταφυλλόπουλος: «Επιτέλους κάναμε δεύτερη σερί νίκη»

Τριανταφυλλόπουλος: «Επιτέλους κάναμε δεύτερη σερί νίκη»

Ο στόπερ του Αστέρα στάθηκε στην «αξία» του χθεσινού 3-0 επί του Πλατανιά στην Κρήτη

Βερόνα – Μπολόνια με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρέθηκε ο Αστέρας μετά το 3-0 της Κρήτης και ο Τριανταφυλλόπουλος μέσω του ΣΠΟΡ FM στάθηκε στην... αξία της.  

 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
Για το αν «ξεγελάει» το τελικό σκορ (0-3) στην Κρήτη: «Πράγματι, μας ξεγελάει το σκορ. Φάνηκαν όλα εύκολα, λόγω του γρήγορου τέρματος που πετύχαμε. Και επειδή ήμασταν καλά οργανωμένοι, για να κάνουμε αυτό που έπρεπε. Βέβαια, αν δεν είχαμε σοβαρότητα, θα μπορούσαμε να έχουμε απειληθεί περισσότερο, όταν ο Πλατανιάς άρχισε να μας πιέζει». 
 
Για τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα: «Το σημαντικό είναι ότι, επιτέλους, κάναμε δεύτερη νίκη στη σειρά. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια, και όχι με τους ''μεγάλους'', αλλά με τις ομάδες που είναι στην ίδια κατηγορία με εμάς. Μας δίνουν ψυχολογία αυτές οι νίκες. Το θέμα είναι να κάνεις συνεχόμενες νίκες. Έγινε μια καλή αρχή. Τώρα έχουμε δύο παιχνίδια μέσα στην έδρα μας, και πρέπει να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε». 
 
Για το ανασταλτικό κομμάτι των Αρκάδων: «Το ανασταλτικό κομμάτι δεν έχει να κάνει μόνο με τους τέσσερις πίσω και τον τερματοφύλακα. Όλοι συμβάλλουν για το μηδέν παθητικό, από τον πρώτο μπροστά, με το πώς θα μαρκάρει. Έχουμε δείξει εξτρά θέληση όλοι, για να βοηθήσουμε την ομάδα». 
 
Για το ενδιαφέρον που υπάρχει για αυτόν από Αγγλία, όπου υπήρξαν δημοσιεύματα για την Μπέρμιγχαμ και την Κάρντιφ: «Εγώ υπόψη μου έχω μόνο το παιχνίδι της Κυριακής. Αυτό με καίει! Το μόνο που με νοιάζει είναι να φτάσει η ομάδα εκεί που ήταν. Μια ομάδα της επαρχίας να βρίσκεται ψηλά». 

Best of internet