Γραμμένος: «Ξεχάσατε να κάνετε χαλίφη τον Σπανό»

Γραμμένος: «Ξεχάσατε να κάνετε χαλίφη τον Σπανό»

Gazzetta team
Γραμμένος: «Ξεχάσατε να κάνετε χαλίφη τον Σπανό»

bet365

Ο Βαγγέλης Γραμμένος θέλησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο να ξεκαθαρίσει πως δεν είναι κανείς εκ των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πίσω από την ΕΠΟ, τονίζοντας πως να... γίνει χαλίφης και ο Γιώργος Σπανός, μιας και ο Ατρόμητος είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας!

Με ιδιαίτερο τρόπο αρνήθηκε τις κατηγορίες περί χαλίφηδων ο Βαγγέλης Γραμμένος, απαντώντας σε ερώτηση για το αν η ΕΠΟ είναι του Σαββίδη ή του Μελισσανίδη, πως θα έπρεπε να είναι... χαλίφης και ο Σπανός εξαιτίας της θέσης που βρίσκεται ο Ατρόμητος.

«Ξεχάσατε να κάνετε χαλίφη τον Γιώργο Σπάνο , η ομάδα του είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, για να κάνουμε και λίγο χιούμορ. Ούτε χαλίφηδες, ούτε χαλιφάτα θέλουμε. Σε όποιον αρέσει…», είπε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα