Ιλντίζ: «Δεν είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό ο Εμενίκε»

Ιλντίζ: «Δεν είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό ο Εμενίκε»

Ιλντίζ: «Δεν είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό ο Εμενίκε»

bet365

Ο πρώην τεχνικός του Εμάνουελ Εμενίκε στην Κάραμπουκσπορ, Γιουσέλ Ιλντίζ επικαλέστηκε τηλεφωνική συνομιλία με τον Νιγηριανό φορ όπου του εκμυστηρεύθηκε πως θέλει να επιστρέψει στην Τουρκία.

Βερόνα – Μπολόνια με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ιλντίζ και Εμενίκε συνεργάστηκαν στην Κάραμπουκσπορ για μια διετία (2009-2011) και συνεχίζουν να διατηρούν άριστες σχέσεις.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος πλέον καθοδηγεί την Εσκίσεχιρσπορ (Β΄ Τουρκίας) αποκάλυψε πως ο Εμενίκε θέλει να επιστρέψει στην Τουρκία.

«Πρόσφατα μίλησα στον Εμενίκε. Αυτό έγινε πριν 2-3 εβδομάδες στο τηλέφωνο. Στην Μπεσίκτας δεν θέλουν να το αναφέρουν, αλλά δεν είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Θέλει να επιστρέψει ξανά στην Τουρκία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα