Μολίνς: «Προσεύχομαι να γυρίσει ο Τσάβες»!

Μολίνς: «Προσεύχομαι να γυρίσει ο Τσάβες»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μολίνς: «Προσεύχομαι να γυρίσει ο Τσάβες»!

bet365

Η κόπωση και το γεγονός πως σε κάθε ματς τα βάζει με δύο και τρεις αμυντικούς, έκαναν τον Γκιγιέρμο Μολίνς να δηλώνει με ειλικρίνεια πως... προσεύχεται να επιστρέψει γρήγορα ο Τσάβες! «Χαλαρώσαμε σε μια στιγμή και το πληρώσαμε...» είπε για την ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σουηδού επιθετικού του Παναθηναϊκού:
Για την εικόνα του παιχνιδιού με την ΑΕΚ: «Παλέψαμε σκληρά, δεν παίξαμε άριστα παίξαμε όμως καλά. Σε μία στιγμή χαλαρώσαμε και το πληρώσαμε. Για μένα ήταν ένα τυχερό γκολ, όμως ήταν ένα γκολ. Χάσαμε δύο βαθμούς που ήταν πολύ σημαντικοί».
Για τους τραυματισμούς και πόσο επηρέασαν την ομάδα: «Δεν επηρέασαν οι τραυματισμοί την συγκέντρωσή μας. Είχαν ένα σουτ στο 94’ και σκόραραν».
Για το αν θα επηρεάσει ο τρόπος που χάθηκε η νίκη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είχαμε αρκετή αυτοπεποίθηση. Προηγηθήκαμε γρήγορα και είχαμε τις ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Εγώ θα έπρεπε να έχω σκοράρει και να το έχω κάνει 2-0. Πέτυχαν το γκολ στο 94’. Κόντρα στη Λάρισα εμείς βάλαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό, σήμερα το δεχθήκαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάει στους 16 βαθμούς και να είμαστε κοντά στην κορυφή όμως δεν τα καταφέραμε. Τώρα έχουμε μόνο 14».
Για τον λόγο που ο Παναθηναϊκός έπαιξε πιο αμυντικά σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ναι ήμασταν πιο αμυντικοί αλλά σκοράραμε νωρίς και ελέγχαμε απόλυτα το παιχνίδι. Αν με ρωτούσε κάποιος στο 80’ θα έλεγα ότι σίγουρα θα κερδίσουμε. Δεν είχαν δημιουργήσει τίποτα ιδιαίτερο και με ένα σουτ που χτύπησε στον Νίκλας πήγε στα δίχτυα και ισοφάρισαν».
Για το ότι είναι ο μόνος υγιής επιθετικός της ομάδας: «Προσεύχομαι να με βοηθήσει κάποιος στην επίθεση. Μίλησα με τον προπονητή και του είπα πως σε κάθε παιχνίδι παλεύω μόνος μου με τρεις αμυντικούς. Ένας κόντρα σε τρία θηρία σε κάθε ματς. Προσπαθώ πάντα να κάνω την δουλειά μου όμως ελπίζω σύντομα να επιστρέψει και ο Τσάβες που είναι σέντερ φορ για να με βοηθήσει. Μπορούμε να παίξουμε και μαζί και να βγάλουμε καλούς συνδυασμούς. Μπορεί να με βοηθήσει να παίξω κόντρα στους τρεις αμυντικούς».
Για τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο ίδιος: «Δεν ήταν κάτι σοβαρό, ένιωσα κάποιες ενοχλήσεις στο 44’ όμως στο ημίχρονο ήμουν εντάξει και είπα πως θα συνεχίσω. Τώρα τις αισθάνομαι λίγο περισσότερο αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα