Από 15 ευρώ στο Κέρκυρα-Ολυμπιακός (pic)

Gazzetta team
Από 15 ευρώ στο Κέρκυρα-Ολυμπιακός (pic)

bet365

Από την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου ξεκινάει η προπώληση των εισιτηρίων για το εντός έδρας ματς της Κέρκυρας κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος με ειδική προσφορά* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι Φαίακες υποδέχονται τους ερυθρόλευκους την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 19:30 για τη 12 αγωνιστική της Superleague, με τι τιμές των εριστηρίων να ξεκινούν από 15 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚO, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 στις 19:30 στο ΕΑΚΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου της Κέρκυρας το Σάββατο 25 Νοεμβρίου τις ώρες 11:00 – 15:00 καθώς και από τις 12:00 το πρωί της ημέρας του αγώνα.

Απο τα γραφεία της ΠΑΕ στην Λεωφ. Αλεξάνδρας 19 ( πρώην Αστυνομικό Μέγαρο ) θα γίνεται η προπώληση τις ημέρες Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή απο τις 10:00 – 16:00.

Υπενθυμίζεται ότι εισιτήρια για τους αγώνες της ομάδας μας μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθεύονται και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.viva.gr.

Φωτογραφία:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα