«Έκανα μεγάλο λάθος και ντρέπομαι»!

«Έκανα μεγάλο λάθος και ντρέπομαι»!

Γιώργος Τσακίρης
«Έκανα μεγάλο λάθος και ντρέπομαι»!

bet365

Συγκλονιστική κατάθεση ψυχής από τον Χιμένεθ στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πριν την προπόνηση για τη συμπεριφορά του.

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος με ειδική προσφορά* (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Με την ένταση στο μάξιμουμ και την πίεση που φέρνει κάθε άνθρωπο στα όρια του ο Μανόλο Χιμένεθ κατάφερε να αδικήσει τον εαυτό του και έπειτα να ζημιώσει την ομάδα του με την πιθανή τιμωρία που θα του επιβληθεί. Μια μέρα μετά ο Ισπανός τεχνικός έχοντας πια ηρεμήσει προχώρησε σε δημόσια συγγνώμη με απόλυτη ειλικρίνεια... Κάτι που αποδείχτηκε από την ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ στην οποία εστίασε στα δικά του άσχημα γεγονότα.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός μιλώντας στους «κιτρινόμαυρους» είπε χαρακτηριστικά τα εξής σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής και αναγνώριση λάθους...

«Στο χθεσινό μας παιχνίδι υπάρχουν και καλά και άσχημα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε αλλά το αρνητικό σημείο του παιχνιδιού ήμουν εγώ. Είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που κάνω τέτοιο πράγμα και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Δεν μου έχει ξανασυμβεί και δεν ήταν σωστό από την πλευρά μου. Πρόκειται για μια αντίδραση που δεν μπορεί ποτε να εκπροσωπεί εσάς, δεν εκπροσωπεί την ΑΕΚ, αλλά ούτε και τον εαυτό μου.

Είμαι σε πολύ κακή κατάσταση αλλά θα ήθελα να εκμεταλλευτώ το λάθος μου. Έκανα λάθος αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην είμαστε στο όριο. Μίλησα ήδη με τον Μαρκο, με τον Σιμοες και τον Λόπεζ. Ο Βρανιες ήταν ήρεμος χθες. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην διαμαρτυρόμαστε. Ξέρουμε πως είναι τα πράγματα. Όλοι μπορούν να κάνουν λάθος και εγώ έκανα ένα λάθος για το οποίο ντρέπομαι.

Άναψα με το παιχνίδι, είμαι περήφανος για το λατινικό μου ταμπεραμέντο και δεν θα πάψω να είμαι ζωντανός στον πάγκο. Θέλω όμως να είμαι ειλικρινής και να ζητήσω συγγνώμη πρώτα από εσάς. Μπορώ να φωνάξω, μπορώ να διαμαρτυρηθώ αλλά ποτε να προσβάλλω. Και αυτό που έκανα χθες ήταν μια προσβολή για την οποία ντρέπομαι.

Και θέλω να σας πω ότι αν υπάρχει μια ομάδα που σέβομαι απόλυτα στην Ελλάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Το έλεγα από πέρυσι και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να προσβάλλω τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα