Λιβάια: «Προσπαθούν πάντα να μας εκνευρίσουν»

Λιβάια: «Προσπαθούν πάντα να μας εκνευρίσουν»

Λιβάια: «Προσπαθούν πάντα να μας εκνευρίσουν»

Ο Μάρκο Λιβάια τόνισε σε δηλώσεις του ότι οι αντίπαλοι της ΑΕΚ προσπαθούν επίτηδες να της προκαλούν εκνευρισμό σε κάθε ματς.

Ο Κροάτης άσος, ο οποίος έδωσε στην Ενωση την ισοπαλία στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και είπε τα εξής.

Για το πώς βλέπει τη συνέχεια για την ΑΕΚ: «Αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι πως ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε στην Ευρώπη και όσα ακολουθούν στο πρωτάθλημα».

Για το αν βλέπει προσπάθεια των αντιπάλων να προκαλέσουν εκνευρισμό στο παιχνίδι του: «Νομίζω ότι αυτοί που πρέπει να σκέφτονται αν γίνεται επίτηδες είναι οι διαιτητές. Αυτό που συμβαίνει το βλέπω πρώτη φορά, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Ο διαιτητής είναι μέσα στο γήπεδο, βλέπει τις αντιδράσεις όλων των ποδοσφαιριστών και μπορεί να κρίνει»

Για το αν οι απουσίες διαμορφώνουν τον χαρακτήρα της ομάδας: «Σίγουρα είναι τρεις σημαντικοί παίκτες που προσφέρουν στην ομάδα. Σίγουρο είναι, επίσης, ότι πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να καλύψουμε τις απουσίες τους. Ο Πέτρος και ο Γιάκομπ θα απουσιάσουν πολύ περισσότερο καιρό, ο Σέρχιο θα μπορεί να μας ενισχύσει πιο σύντομα».

Best of internet