Βασιλειάδης: «Εξαιρετικός προπονητής ο Χιμένεθ, απαράδεκτη συμπεριφορά»

Gazzetta team
Βασιλειάδης: «Εξαιρετικός προπονητής ο Χιμένεθ, απαράδεκτη συμπεριφορά»

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, μίλησε για την κίνηση του Μανόλο Χιμένεθ στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την συμπεριφορά του.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Ο κ. Χιμένεθ είναι εξαιρετικός προπονητής και ποδοσφαιράνθρωπος, ωστόσο η συμπεριφορά του σήμερα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν πραγματικά απαράδεκτη και κατακριτέα, αυτές οι συμπεριφορές δεν συνάδουν με τον ρόλο του. Είναι εξαιρετικά προβληματικές, τα 17χρονα και τα 18χρονα που παρακολουθούν τοα ματς παίρνουν κακό παράδειγμα από τέτοιες συμπεριφορές και θα πρέπει να συνετιστεί, ανεξαρτήτως του τι γράφει τελικά το φύλλο αγώνα.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Δεν ήταν εικόνα αυτή και είναι επίσης πολύ άσχημο το ότι δεν ζήτησε συγγνώμη στην συνέντευξη Τύπου, η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη, καταλαβαίνω ότι πολλές φορές μέσα στα παιχνίδια υπάρχουν εντάσεις, αλλά λειτούργησε πολύ άσχημα, ανεξαρτήτως του αν είχε δίκιο ή όχι, σε μια εποχή που τα πράγματα δείχνουν να λειτουργούν καλύτερα»

Ο Βασιλειάδης τόνισε για το ντέρμπι της Λεωφόρου: «Έχουμε φέτος ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Έχουμε φτάσει στα μέσα Νοέμβρη και δεν φαίνεται κάποια ομάδα να παίρνει κεφάλι. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τον Παναθηναϊκό, όχι γιατί πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση, αλλά για το γεγονός ότι δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό. Ήταν ένα ντέρμπι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ήταν ένα ματς με ωραία εξέλιξη. Αφήνει την ΑΕΚ ευχαριστημένη. Γλυκόπικρη γεύση για τον Παναθηναϊκό».

Όσον αφορά τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού, υποστήριξε: «Είναι προφανές ότι είναι μεγάλο πρόβλημα. Επηρεάζει το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε μία απευκταία περίπτωση που τα οικονομικά προβλήματα τον λυγίσουν συμπαρασύρει το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου, από τηλεοπτικά συμβόλαια μέχρι ό,τι μπορεί να σκεφτεί κανείς. Παρ'όλα αυτά το νομικό πλαίσιο θα πρέπει να το τηρήσουμε και να μην κάνουμε πισωγυρίσματα. Ρυθμίσεις δεν μπορούν να γίνουν στο πλαίσιο του παρελθόντος. Έχει τραβηχτεί μία διαχωριστική γραμμή εδώ και δύο χρόνια. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλο σωματείο, ένα μεγάλο όνομα και έχω την αίσθηση ότι μπορούμε να βοηθήσουμε στο μέτρο του δυνατού στο γηπεδικό το οποίο θα ενδιέφερε κάποιον επενδυτή. Μέχρι εκεί όμως».

Για το γηπεδικό του «τριφυλλιού» είπε: «Συζητούσαμε το θέμα της Διπλής Ανάπλασης. Αυτή τη στιγμή είναι παγωμένο γιατί δεν υπάρχουν συνομιλητές. Πέρα από την ΠΑΕ πρόβλημα έχει και ο Ερασιτέχνης. Μία πρόταση για το ΟΑΚΑ θα μπορούσαμε να τη συζητήσουμε, αλλά σε οργανωμένο πλαίσιο, εφόσον αφορά τη σωτηρία του και δεν είναι βλαπτική για τα συμφέροντα του Δημοσίου», ενώ για το πλάνο εκμετάλλευσης του ΟΑΚΑ πρόσθεσε: «Εκπονούμε ένα οργανωμένο πλάνο για τη βιωσιμότητα του ΟΑΚΑ. Σε αυτό το πλαίσιο βρισκόμαστε από πέρσι σε συζητήσεις τόσο με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός όσο και με την ΚΑΕ ΑΕΚ. Όσο δεν υπάρχει συνομιλητής δυσκολεύεσαι να κάνεις οτιδήποτε άλλο. Μπορούμε απλά να κάνουμε σενάρια και εικασίες. Θα καθίσουμε στο τραπέζι εφόσον υπάρχει πρόταση. Λόγω του μεγέθους του Παναθηναϊκού πιστεύω ότι θα υπάρξει λύση».

Ρωτήθηκε επίσης και για το άρθρο 52 και το αν επηρεάζει τις ομάδες που έχουν τέτοιας φύσης προβλήμα: «Είναι ο ίδιος κανονισμός που ίσχυσε και πέρσι. Ήταν η αλλαγή που είχε κάνει και η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή. Σαφέστατα έχει κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με αυτόν που ισχύει για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της UEFA. Αν ρωτάτε τη γνώμη μου για αυτό δεν θα μπορούσα να είμαι κάθετος. Το να υπάρχει ένας όρος του να έχεις ρυθμιζόμενα τα χρέη σου και αυτά να βαίνουν συνεχώς μειούμενα δεν απέχει από αυτό που συμβαίνει σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις. Αυτό αφορά την αδειοδότηση για το ελληνικό πρωτάθλημα. Για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια φοβάμαι ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα αποφύγει τον αποκλεισμό. Όλα αυτά βέβαια είναι υπό την έγκριση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που αποφασίζουμε για τους όρους. Επαναλαμβάνω ότι όλο αυτό δεν γίνεται για τον Παναθηναϊκό, αλλά λόγω των συνθηκών που υπάρχουν στη χώρα. Πέρσι ήταν ο Ηρακλής ο οποίος αρχικά είχε ευνοηθεί από αυτό το άρθρο. Δεν λύνει τα προβλήματα του Παναθηναϊκού τα οποία είναι μεγάλα».

Ο Βασιλειάδης αποκάλυψε ότι δουλεύει σε ένα πλαίσιο ασφαλείας που θα επιτρέπει τις μετακινήσεις οπαδών: «Έχω την πρόθεση αυτή. Δουλεύουμε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα μαζί με την UEFA ένα καινούργιο πλαίσιο για την ασφάλεια στα γήπεδα. Όταν θα είμαστε έτοιμοι, άργησε λίγο η έκθεση του συμβουλίου, σκοπός μας είναι να επαναφέρουμε τη μετακίνηση φιλάθλων κάτω βέβαια από ένα συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα