Το post Φαβάρο για τον πατέρα του, την πορεία του και την εμπειρία του με Ολυμπιακό!

Το post Φαβάρο για τον πατέρα του, την πορεία του και την εμπειρία του με Ολυμπιακό!

Το post Φαβάρο για τον πατέρα του, την πορεία του και την εμπειρία του με Ολυμπιακό!

Με αφορμή το ότι έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό ο στόπερ του Λεβαδειακού, Φρανσίσκο Φαβάρο, ανέβασε στα social media συγκινητικό post για την πορεία του αλλά και για τον χαμό του πατέρα του.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Φαβάρο στο Facebook:
 
Στο μέσο χιλιάδων δυσκολιών, αβεβαιοτήτων και πολλών τραυματισμών που είχα στην καριέρα μου και της απόστασης από την οικογένεια και τους φίλους και τόσες άλλες στιγμές που το ποδόσφαιρο δεν σε αφήνει να ζήσεις. Είχα την ευκαιρία να παίξω το Σάββατο το παιχνίδι απέναντι στον μεγάλο Ολυμπιακό της Ελλάδας.
 
Όπως είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας, έτσι και έρχονται οι φορές που επιβραβευόμαστε με τους καρπούς των προσπάθειών μας. Έζησα αυτό το παιχνίδι με μεγάλη χαρά αλλά και παράξενα συναισθήματα. Συναισθήματα σε τέτοιες αξιοσημείωτες στιγμές στην καριέρα ενός παίκτη. 
 
Έπαιξα με αντίπαλο μία ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League, σε ένα από τα πιο όμορφα γήπεδα στον κόσμο και στην πρώτη κατηγορία Λίγκας της Ευρώπης με κάνει με κοιτάω πίσω και να βλέπω με θαυμασμό την πορεία μου και την ιστορία μου και να είμαι περήφανος για τις... μάχες μου. Περήφανος και για το όνειρο που είχα και αυτό που είχε ο πατέρας μου για μένα. Ο πατέρας μου που δεν είναι πια ανάμεσά μας. Συνεχίζω να ζω και βιώνω έντονα και να επιμένω και ευχαριστώ τον Θεό. Νιώθω πως είναι η πρώτη μου χρονιά μετά από 12 χρόνια στο ποδόσφαιρο και ως επαγγελματίας που κάθε μέρα το όνειρό μου γίνεται καλύτερο και που έχω πάντα την διάθεση και το κίνητρο να πάω παραπέρα. Ότι και να γίνει σήμερα θεωρώ τον εαυτό μου μεγάλο νικητή και προνομιούχο για όλα όσα έχω ζήσει στην ζωή και το ποδόσφαιρο, καλά ή άσχημα αλλά και νικητής και προνομιούχος για όσα έχω βιώσει εδώ στην Ελλάδα. Ευγνωμοσύνη.

Best of internet