Οι ακτίνες των παικτών της ΑΕΚ

Οι ακτίνες των παικτών της ΑΕΚ

bet365

Η Ενωση έφυγε με αποτέλεσμα (1-1) από την Λεωφόρο χάρη στο γκολ του Λιβάια και το gazzetta.gr "κρίνει" την απόδοση των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ.

Ανέστης: Επειτα από ένα καλό χρονικό διάστημα χωρίς κάποιο λάθος, αλλά αντιθέτως με πολύ καλές εμφανίσεις, δυστυχώς για την ΑΕΚ έκανε εντελώς λάθος έξοδο στην πρώτη στημένη φάση του ντέρμπι. Δεν χρειάστηκε να επέμβει σε κάποια άλλη φάση.

Βράνιες: Δεν είχε πολλή δουλειά, υπό την έννοια πως ο Παναθηναϊκός δεν έφτιαξε πολλές φάσεις, αλλά γενικά δεν μετέδιδε και απόλυτη σιγουριά όποτε χρειαζόταν να επέμβει.

Λαμπρόπουλος: Στο γκολ του Μολέδο είναι αυτός που τον μαρκάρει, τουλάχιστον μέχρι ένα σημείο, γιατί όταν ο αμυντικός του Παναθηναϊκού αποφάσισε να πηδήξει, ο Λαμπρόπουλος προτίμησε να μείνει στο έδαφος... Κι έτσι απλοποίησε αρκετά τα πράγματα για τον αντίπαλο. Σε αυτή τη φάση, πάντως, ακούστηκε ένα σφύριγμα και ενδεχομένως να επηρεάστηκε από αυτό.

Μπακάκης: Σε ακόμη ένα ματς χρειάστηκε να παίξει σε άλλη θέση και όχι στη φυσική του. Τόσο ως αριστερό στόπερ, όσο και ως αριστερό μπακ από ένα σημείο κι έπειτα, προσπάθησε για το καλύτερο. Αμυντικά δεν έχασε κάποια σοβαρή φάση, επιθετικά δεν θα μπορούσε να κάνει και κάτι εντυπωσιακό.

Γκάλο: Οσες φορές η μπάλα πέρασε από τα πόδια του, έψαξε την σέντρα. Ο,τι κι αν έκανε, πάντως, δεν προβλημάτισε βασικά ποτέ την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Λόπες: Ο Πορτογάλος έγινε και αριστερό εξτρέμ, πάτησε και στην αντίπαλη περιοχή σε κάποιες περιπτώσεις αλλά δεν κατάφερε να δώσει το κάτι παραπάνω αυτή τη φορά. Δεν είχε πρόβλημα αμυντικά, δυστυχώς για την ΑΕΚ δεν έκανε ζημιά στους αντιπάλους του επιθετικά.

Σιμόες: Σε κάποιες περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο ανέβαινε περισσότερο από όσο έπρεπε, με συνέπεια να υπάρχει ένα μεγάλο κενό μπροστά από την άμυνα της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος ήταν φανερό, αυτή τη φορά, ότι δεν είχε όση βοήθεια θα ήθελε από τους συμπαίκτες του ώστε να ξεχωρίσει τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

Γαλανόπουλος: Είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο πρώτο ημίχρονο, σε φάση που έπρεπε απλά να πλασάρει καλά. Τελικά πλάσαρε άσχημα, η ευκαιρία χάθηκε, η ψυχολογία του επηρεάστηκε και κάποια ακόμη λάθη που έκανε είχαν ως συνέπεια να αντικατασταθεί στο 65'.

Μπακασέτας: Είτε στην τριάδα του κέντρου στο πρώτο ημίχρονο είτε πιο μπροστά στο δεύτερο, δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Βασικά δεν φάνηκε καθόλου, αφού δεν κατάφερε να περάσει κάποια κάθετη μπαλιά ή έστω να απειλήσει ο ίδιος με κάποιο σουτ.

Λιβάια: Στο πρώτο 45λεπτο προσπαθούσε ουσιαστικά μόνος του να κάνει κάποια φάση για την ΑΕΚ. Οι πρωτοβουλίες του, τελικά, δεν είχαν αποτέλεσμα, αλλά δεν είχε και καμία βοήθεια από τους συμπαίκτες του, οπότε η ευθύνη δεν είναι δική του. Το λάθος του Λιβάια, ο οποίος από ένα σημείο κι έπειτα εκνευρίστηκε και με τον Κουτρουμπή, ήταν η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του 63' αλλά εξιλεώθηκε στο 95' με το γκολ του 1-1!

Κλωναρίδης: Από το 1' μέχρι και το 53', όταν ο Μανόλο Χιμένεθ αποφάσισε να τον βγάλει, η ΑΕΚ έπαιζε με 10 παίκτες...

Χριστοδουλόπουλος: Ηταν σίγουρα πολύ πιο κινητικός από τον Κλωναρίδη, τον οποίο αντικατέστησε. Από δικό του σουτ προέκυψε η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Λιβάια και γενικά προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες, χωρίς όμως να κάνει κάτι τρομερό.

Αϊντάρεβιτς: Μπήκε στο 65' και τα πήγε πολύ καλύτερα από ό,τι αναμενόταν.

Γιακουμάκης: Πέρασε στον αγώνα στο 71' αντί του Μπακάκη και προσπάθησε να βοηθήσει κι αυτός ώστε να φτάσει στην ισοφάριση η ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα