Ρόκα: «Να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση»

Δημήτρης Τομαράς
Ρόκα: «Να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση»

bet365

Ο Μανουέλ Ρόκα στις τηλεοπτικές του δηλώσεις μετά το Πλατανιάς - Αστέρας επισήμανε πως οι Χανιώτες θα πρέπει να βρουν αυτοπεποίθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού του Πλατανιά στην κάμερα της Nova μετά το ντεμπούτο του στον πάγκο του συλλόγου: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο παραμικρό σημείο αν δεχθείς γκολ έχεις πρόβλημα ψυχολογικά γιατί είμαστε πολύ πίσω σε αυτό. Όταν στην πρώτη φάση ο αντίπαλος βάζει γκολ είναι δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι.
Είναι καλή ομάδα ο Αστέρας παρά την βαθμολογική του θέση και νομίζω θα είναι πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα. Εμείς συνεχίζουμε. Πρέπει να ενεργοποιήσουμε τον εαυτό μας, να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και να πηγαίνουμε ένα βήμα μπροστά κάθε φορά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα