Αποδοκιμασίες και μεγάλος προβληματισμός στον Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Αποδοκιμασίες και μεγάλος προβληματισμός στον Πλατανιά

bet365

Έντονες αποδοκιμασίες υπήρξαν από την εξέδρα στα Χανιά μετά την βαριά ήττα του Πλατανιά με 3-0 και το γεγονός πως η ομάδα δεν βγαίνει με τίποτα από την ζώνη του υποβιβασμού.
Οι έντονες αποδοκιμασίες σημειώθηκαν στο τρίτο γκολ του Αστέρα και με τον Μπούντνικ να στέλνει άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα του Κοκκαλά από το γύρισμα του Μανιά. Αποδοκιμασίες προς κάθε κατεύθυνση υπήρξαν και στην συνέχεια.
Σύμφωνα με χανιώτικα media πάντως υπήρξε και κόσμος που έφυγε στο ημίχρονο. Η ομάδα του Πλατανιά είναι σε ένα πολύ δύσκολο στάδιο και αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού. Στις τάξεις της επικρατεί πολύ μεγάλος προβληματισμός και μένει να φανεί το ποιές θα είναι οι επόμενες εξελίξεις στην ομάδα της Κρήτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα