Χάβος: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

Gazzetta team
Χάβος: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

bet365

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού τόνισε πως τα «καναρίνια» θα γίνουν στο μέλλον καλύτερα
Δίκαιο χαρακτήρισε ο Μάκης Χάβος το αποψινό αποτέλεσμα στους «Ζωσιμάδες». Ο κόουτς του Παναιτωλικού έδειξε παράλληλα βέβαιος πως η ομάδα θα γίνει καλύτερη στο μέλλον. «Έγινε ένα πραγματικό ντέρμπι, όπου κάθε ομάδα είχε από ένα καλό ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος. Εμείς χάσαμε μέτρα και ξέραμε ότι τέτοια ντέρμπι πρέπει να είσαι δυνατός στη μονομαχία. Χάνοντας μέτρα δεν είχαμε ανάπτυξη και καλή κατοχή, δεν γίναμε απειλητικοί», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε συζήτηση στα αποδυτήρια μπήκαμε δυνατά και μας περίμενε πίσω ο ΠΑΣ. Ήταν θέμα χρόνου να ισοφαρίσουμε και γι’ αυτό κάναμε 2 επιθετικές αλλαγές. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, παίζει ρόλο και η ψυχολογία εδώ που βρισκόμαστε. Ένας βαθμός εκτός έδρας είναι καλός. Είχαμε χάσει κομβικούς παίκτες, με την επιστροφή τους θα γίνουμε καλύτεροι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα