Γρηγορίου: «Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα»

bet365

Απογοητευμένος από την ήττα στη Ξάνθη ήταν ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να αλλάξουν πράγματα στον Πανιώνιο...

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μέχρι την επίτευξη του πρώτου γκολ το ματς ήταν ισορροπημένο για μας και από εκεί και πέρα ειλικρινά η εικόνα της ομάδας μου ήταν αγνώριστη. Κάναμε πολλά λάθη, δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε ενέργειες, κάποια παιδιά βρέθηκαν σε πάρα πολύ άσχημη μέρα και είναι φυσικό επακόλουθο να ρισκάρουμε στο ημίχρονο και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε σχηματισμό. Καθαρό σέντερ φορ δεν είχαμε από πριν, παρ' όλα αυτά επιλέξαμε να παίξουμε και ρόμβο και 4-3-3 για να προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση, μέχρι που δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ και εκεί τελειώσαν όλα. Σίγουρα είναι δίκαιη η νίκη της Ξάνθης, πρέπει να αναθεωρήσουμε πράγματα. Θα πρέπει να σκεφτούμε καλύτερα το τι θέλουμε να κάνουμε πραγματικά για να μπορέσουμε άμεσα να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, γιατί η εικόνα που δείξαμε σήμερα δεν αντιπροσωπεύει κανέναν στην ομάδα. Ένα συγγνώμη για τον κόσμο που ήρθε μέχρι εδώ και μας ακολούθησε. Αρχής γενομένης από αύριο θα πρέπει να αλλάξουμε πράγματα».

Για την αλλαγή του Μασούντ: «Ο Μασούντ έφτασε στα όρια να πάρει και δεύτερη κίτρινη, ήταν εκνευρισμένος».

Για το γεγονος ότι επέλεξε να παίξει ανοικτά απέναντι σε μία ομάδα που δυσκολεύεται απέναντι σε κλειστές άμυνες: «Δεν θέλαμε να κάνουμε αυτό, ήρθαμε με σκεπτικό να κλείσουμε χώρους και να βρούμε μεταβάσεις. Μέχρι το πρώτο γκολ ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε άσχετα αν δεν είχαμε ιδιαίτερα καλή τελική προσπάθεια. Χωρίς να υπάρχει λόγος δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ και μετά βρήκε χώρους η Ξάνθη, διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ανεβάσαμε κι εμείς τις γραμμές μας και ήταν λογική η εξέλιξη από το 1-0 και μετά.

Για τις απουσίες και τον στόχο της ομάδας: «Ο στόχος δεν διαφοροποιείται για μας, θέλουμε να βρεθούμε στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος, αυτό είναι δεδομένο. Πρέπει όμως μετά την σημερινή εμφάνιση να αλλάξουμε σκεπτικό γιατί χρειάζεται να παλεύουμε περισσότερο τα παιχνίδια, να είμαστε πιο μαχητικοί. Χρειάζονται κι άλλα πράγματα, ιδιαίτερα σε εκτός έδρας παιχνίδια, για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στην εικόνα που είχαμε μέχρι πριν από ένα μήνα. Θεωρώ ότι θα το κάνουμε».

Για το αν επηρέασε η διακοπή: «Δεν είναι η διακοπή, την χρειαζόμασταν. Υπάρχουν αιτιολογίες, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είμαστε η πρώτη ομάδα που ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου, τα παιδιά ξεκουράστηκαν μόνο 15 μέρες, σίγουρα θα υπάρχει μία καμπή, αλλά νομίζω ότι αποτελεί και δεν θέλουμε δικαιολογίες αν θέλουμε να διορθώσουμε την κατάσταση πρέπει να κάνουμε την σωστή διάγνωση αν θέλουμε να βρούμε το κατάλληλο φάρμακο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα