Την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει για Αναστασιάδη

Δημήτρης Ρούσσος
Την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει για Αναστασιάδη

bet365

Ο αμυντικός και αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Αναστασιάδης, θα κάνει εξετάσεις τη Δευτέρα, ώστε να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη στον αγώνα με την Κέρκυρα.

Η εξέλιξη του αγώνα με την Κέρκυρα στο ΔΑΚ το Σάββατο, όπου αν και με δυο παίκτες παραπάνω σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, «πλήγωσε» τη Λαμία, που πλέον κοιτάζει την επόμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (25/11, 17.15).

Μπορντό – Μαρσέιγ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μήτρογλου σκοράρει. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Εξάλλου, ο Μπάμπης Τεννές περιμένει τη Δευτέρα και για να διαπιστώσει την κατάσταση του Ανέστη Αναστασιάδη.

Ο αρχηγός της ομάδας της Φθιώτιδας αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον προσαγωγό, πολύ νωρίς στην αναμέτρηση με τους Φαίακες και αντικαταστάθηκε μόλις στο 7'.

Τη Δευτέρα, ο έμπειρος αμυντικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού, καθώς και η πορεία που θα ακολουθήσει στην αποθεραπεία του και το διάστημα που θα χρειαστεί να παραμείνει στα «πιτς».

Στη Λαμία την Κυριακή το πρόγραμμα είχε αποθεραπεία και χαλαρή προπόνηση για όσους αγωνίστηκαν, ενώ τη Δευτέρα η ομάδα έχει ρεπό. Οι παίκτες θα επιστρέψουν την Τρίτη στις προπονήσεις, όταν και θα υπάρχει σαφής εικόνα για τον Αναστασιάδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα