Τελειωμένοι από την Κέρκυρα οι Ντιόγκο και Ντουαλά

Νίκος Μαρούδας
Τελειωμένοι από την Κέρκυρα οι Ντιόγκο και Ντουαλά

bet365

Εκτός πλάνων Αλέκου Βοσνιάδη βρίσκονται οι Ντιόγκο και Ντουαλά στην Κέρκυρα, με την διοίκηση της ομάδας να ψάχνει τρόπο ώστε να τους αποδεσμεύσει τον Ιανουάριο.

Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στην ομάδα της Κέρκυρας τον Ιανουάριο. Αυτό φαίνεται και από την κίνηση του Αλέκου Βοσνιάδη να ενημερώσει τους Ντιόγκο και Ντουαλά πως δεν υπολογίζονται για την συνέχεια της χρονιάς.

Μπορντό – Μαρσέιγ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μήτρογλου σκοράρει. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι δύο ποδοσφαιριστές, φαίνεται πως είχαν παράπονα από τον χρόνο συμμετοχής που έχουν στην ομάδα, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να τους ανακοινώσει πως δεν τους υπολογίζει για τη συνέχεια. Μάλιστα, ήδη υπάρχει κινητικότητα στη διοίκηση του συλλόγου, όπου ψάχνεται η χρυσή τομή ώστε Ντιόγκο και Ντουαλά να λύσουν το συμβόλαιό τους τον Ιανουάριο.

Βέβαια για να γίνει αυτό, θα πρέπει οι εμπλεκόμενες πλευρές να τα βρουν και στο οικονομικό κομμάτι, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι και το μεγαλύτερο... αγκάθι!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα