Δίχως αντίκρισμα η καταγγελία του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ

Gazzetta team
Δίχως αντίκρισμα η καταγγελία του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ

bet365

Τίποτα δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός με την καταγγελία εις βάρος της ΑΕΚ για τους πυρσούς στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αφού, ο αθλητικός δικαστής δήλωσε αναρμόδιος να τιμωρήσει τον διαιτητή ή τον παρατηρητή.

Στο κενό έπεσε η καταγγελία των Πειραιωτών στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για τη μη αναφορά στο φύλλο αγώνα αναφορικά με τους πυρσούς που άναψαν στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Γούοτφορντ – Γουέστ Χαμ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Η LiveSport, τονίζει πως η κίνηση του Ολυμπιακού δεν μπορούσε ν' αποφέρει κάποιο αποτέλεσμα, από τη στιγμή που ο αθλητικός δικαστής δήλωσε αναρμόδιος να επιβάλει τιμωρία στον ρέφερι ή τον παρατηρητή.

Το σκεπτικό της απόφασης του αθλητικού δικαστή αναφέρει: «Το παρόν Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League τυγχάνει αναρμόδιο για την άσκηση πειθαρχικού ελέγχου σε βάρος του διαιτητή και του παρατηρητή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ... και ειδικότερα στερείται της απαιτούμενης λειτουργικής αρμοδιότητας για τη διερεύνηση της καταγγελόμενης υφ΄ υμών παραλείψεως των ανωτέρω αξιωματούχων του επίμαχου αγώνα να επισημάνουν στις εκθέσεις, που αυτοί συνέταξαν, την αφή δύο πυρσών χωρίς να επακολουθήσει η ρίψη τους από φιλάθλους της γηπεδούχου ΠΑΕ ΑΕΚ, με σκοπό να τύχει η τελευταία αυτή ΠΑΕ ευνοϊκότερης πειθαρχικής μεταχειρίσεως.

Κατ' ακολουθίαν των ανωτέρω, σας ενημερώνουμε ότι στερούμεθα της λειτουργικής αρμοδιότητας προς επεξεργασία των ανωτέρω καταγγελιών -αιτήσεων μας, καθώς και των τυχόν αντιστοίχου περιεχομένου καταγγελιών- αιτήσεων, που τυχόν υποβληθούν μελλοντικώς στο παρόν δικαιοδοτικό όργανο, αναφορικά με τον ενδεχόμενο πειθαρχικό έλεγχο των αξιωματούχων του αγώνα
».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα