Γ. Σαββίδης: «Από πότε ο Βέλλιος ανήκει στον Ολυμπιακό;»

Gazzetta team
Γ. Σαββίδης: «Από πότε ο Βέλλιος ανήκει στον Ολυμπιακό;»

bet365

Νέα απάντηση του Γιώργου Σαββίδη στον Κώστα Καραπαπά αναφορικά με τον Απόστολο Βέλλιο. «Από πότε ανήκει στον Ολυμπιακό;» αναρωτήθηκε ο υιός του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Ο Γ.Σαββίδης, μετά το... κάλεσμα προς τον Έλληνα φορ της Νότιγχαμ Φόρεστ για να μετακομίσει στην Τούμπα, προκάλεσε την απάντηση του Καραπαπά, ο οποίος με τη σειρά του... ευχαρίστησε τον γιο του μεγάλου αφεντικού του ΠΑΟΚ για τη διαφήμιση σε παίκτη του Ολυμπιακού.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Γούοτφορντ – Γουέστ Χαμ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Το... γαϊτανάκι συνεχίστηκε με νέα ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη που έγραψε στα social media:

«Νόμιζα ότι ήσουν press officer του ΟΣΦΠ και όχι της Νότιγχαμ... Από πότε ο Βέλλιος ανήκει στον Ολυμπιακό; λεφτά μπορεί να μην έχω αλλά μπορώ να σου στείλω μπουγάτσα και τρίγωνα που φαίνεται ότι σου αρέσουν...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα