Κατσουράνης: «Τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό φαινόντουσαν από χρόνια»

Κατσουράνης: «Τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό φαινόντουσαν από χρόνια»

Gazzetta team
Κατσουράνης: «Τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό φαινόντουσαν από χρόνια»

bet365

Μοιρασμένο αναμένεται να είναι το ντέρμπι της Λεωφόρου, σύμφωνα με τον Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος μίλησε για τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό που υπήρχαν εδώ και χρόνια.

Οι δηλώσεις του στη «Sport Day»:

«Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα τα οποία φαίνονταν από χρόνια ότι θα προκύψουν, όμως κάποιοι εθελοτυφλούσαν. Τώρα που ήλθε αυτή η δύσκολη στιγμή, είναι ιδιαίτερα λυπηρό για ένα τόσο μεγάλο σύλλογο να μην γνωρίζει πώς ξημερώνει η επόμενη ημέρα.

Αγωνιστικά έχει πολύ μεγάλο θέμα στα εκτός έδρας παιχνίδια κι αυτό είναι το μεγάλο του πρόβλημα. Εντός έδρας τα καταφέρνει. Σ΄αυτό παίρνει τεράστια ώθηση από τον κόσμο που έχει γαντζωθεί γύρω από την ομάδα και της δίνει τεράστια ώθηση και στήριξη. Θέλει να ξαναδεί τον Παναθηναϊκό μεγάλο».

Για το αποψινό (19/11) ντέρμπι είπε: «Νομίζω δεν υπάρχει φαβορί. Αν ήταν στην αντίθετη έδρα, θα έλεγα ότι φαβορί είναι η ΑΕΚ λόγω της εικόνας που παρουσιάζουν οι ομάδες εφέτος. Ομως τώρα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τον Παναθηναϊκό να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, θεωρώ πως είναι ένα κλασικό παιχνίδι 50-50. Ενα ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα γίνει σε γεμάτο γήπεδο, θα υπάρχει ένταση, πάθος... Γενικά αν το παιχνίδι ξεφύγει από το "Χ" είναι ίδιες οι πιθανότητες να πάει σε κάποιο από τα άλλα δύο σημεία»

Για την φετινή ΑΕΚ, τόνισε: «Η ΑΕΚ δείχνει ότι μπορεί να διαχειριστεί τα συνεχή παιχνίδια που έχει λόγω της συμμετοχής στο Europa League. Εχει κρατήσει τον κορμό από πέρυσι, ενώ προχώρησε σε κάποιες προσθήκες αρκετά καλών ποδοσφαιριστών. Είναι σημαντικό επίσης ότι έχει τον ίδιο προπονητή με τον οποίο ολοκλήρωσε το προηγούμενο πρωτάθλημα. Βρίσκεται σε καλό momentum, έρχονται θετικά αποτελέσματα, παίζει καλό ποδόσφαιρο με πολύ μεγάλη ένταση. Γενικά διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την κατατάσσουν στα φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο.

Είναι πολύ σημαντική η απώλεια του Μάνταλου, ενός παίκτη κλειδί. Ηταν ο ηγέτης της ΑΕΚ αλλά πρέπει να μάθει να ζει χωρίς αυτόν και χωρίς τον Γιόχανσον. Ηδη στα δύο ματς που έδωσε χωρίς τον Μάνταλο με τη Μίλαν και τον ΠΑΟΚ έδειξε ότι έχει εφεδρείες. Τα κενά θα καλυφθούν εκ των έσω, ενώ υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες για να πάρουν πάνω τους το βάρος, ο Αραούχο, ο Λιβάγια, ο Μπακάκης, ο Σιμόες, ο Λάζαρος. Μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι και βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα