Η Λάρισα των τελευταίων λεπτών

Η Λάρισα των τελευταίων λεπτών

Γιώργος Ντυμένος
Η Λάρισα των τελευταίων λεπτών

bet365

Οι «βυσσινί» έχουν πετύχει τα 7 από τα 9 φετινά τους γκολ μετά το 70' και έτσι μετρούν 6 περισσότερους βαθμούς
Ακόμη μία νίκη με φινάλε γκραν γκινιόλ πήρε χθες η Λάρισα, καθώς επικράτησε του Απόλλωνα με 1-0 χάρη σε γκολ του Ντέλετιτς στο 86'. Ο Περόνε που πλέον διεκδικεί και μάλλον κερδίζει τον τίτλο της «χρυσής» αλλαγής του πρωταθλήματος, ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ και πιστοποίησε κάτι που αποτυπώνεται από την αρχή της σεζόν. Οτι με εκείνον στο γήπεδο οι «βυσσινί» σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία.
Παράλληλα όμως η ΑΕΛ, σε ακόμη ένα ματς «χτύπησε» λίγο πριν το φινάλε. Στη χθεσινή αναμέτρηση βρήκε δίχτυα για 9η φορά στη χρονιά και τα 7 της τέρματα σημειώθηκαν από το 70' και μετά, ενώ τα 5 από το 80' και ύστερα. Ετσι στο τελευταίο 20λεπτο των αγώνων της πήρε τους 6 από τους 13 βαθμούς της και έχει πετύχει το 77,8% των γκολ της!
ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΝΤΙΠΑΛΟΣΣΚΟΡΕΡΛΕΠΤΟ
ΟλυμπιακόςΑυτογκόλ71'
Αστέρας ΤρίποληςΝαζλίδης71'
ΠανιώνιοςΦατιόν90'+
ΠΑΟΚΚρίζμαν89'
ΠαναθηναϊκόςΠερόνε78'
ΠλατανιάςΚριζμάν21'
ΛεβαδειακόςΝαζλίδης90'+
ΚέρκυραΚρίζμαν33'
Απόλλων ΣμύρνηςΝτέλετιτς86'

ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 70'

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣΚΕΡΔΟΣ
Λεβαδειακός2
Απόλλων Σμύρνης2
Αστέρας Τρίπολης 1
ΠΑΟΚ 1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα